Çocuklar bayram coşkusunu Boyalık’ta yaşadı

Çocuklar bayram coşkusunu Boyalık’ta yaşadı

Bayramın en tatlısı, Boyalık Beach’te yaşandı

Özel günlerde tatilin değişmez adresi olan Boyalık Beach’te, Ramazan Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı. Dünyaca ünlü plajı ve bayrama özel programlarıyla konuklarına unutulmaz bir tatil yaşatan Boyalık Beach’te, en çok eğlenen ise çocuklar oldu.

3 günlük bayram tatili süresince doluluk oranının yüzde 100’e ulaştığı Boyalık Beach’i tercih eden konuklar, tatilin birinci gününde Zeytin Sanat Orkestrası VIP Project Grubu ile canlı müzik dinletisi eşliğinde gönüllerince eğlendi.  Bayram tatilin ikinci gününde ise, Çeşme’de Latin Amerika rüzgarı esti. Latin Küba Dans Grubu’nun Boyalık Beach’e özel hazırladığı gösteri, izleyenlerden tam not aldı. Üç günlük bayram tatilin son gününde ise Cenk ve Derya ikilisi, canlı müzik performanslarıyla kulaklara ziyafet sundu.

Bayramın tadını çocuklar çıkardı

Bayram neşesini en dolu şekilde yaşayan çocuklar için de özel programlar hazırlayan Boyalık Beach, 0-6 yaş arası çocukları ücretsiz konuk etti. Zengin animasyon programı ve mini disco ile bayram coşkusunu sonuna kadar yaşayan çocuklar, kendilerine özel hazırlanan atölye çalışmalarıyla da yaratıcıklarını ortaya çıkardılar. Tatil boyunca yaşıtlarıyla doyasıya eğlenme fırsatı bulan minikler, hayatları boyunca unutmayacakları bir bayramı Boyalık Beach’te geride bıraktılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.