Çocuklar bilimi eğlenerek öğreniyor

Çocuklar bilimi eğlenerek öğreniyor

Bornova Belediyesi Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi’nce gerçekleştirilen Dost bilim Evi etkinlikleri yeni döneme başlıyor.

Fizik, Astronomi, Kimya, Robot Bilim ve Biyoloji alanlarında verilecek olan bilim eğitimleri için son başvuru tarihi 26 Şubat olarak belirlendi.

Bornova Belediyesi düzenlediği Dost Bilim Evi etkinlikleri ile çocuklara eğlenerek bilim eğitimi almanın keyfini yaşatıyor. Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi içerisinde açılan sınıflarda Fizik, Astronomi, Kimya, Robot Bilim ve Biyoloji alanlarında 8 hafta eğitim verilecek. 6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen etkinliklerde kodlama, mikroskopla canlıları inceleme, teleskopla gökyüzü gözlemleri ve çeşitli deneysel eğitimler yer alacak.

Atölye çalışmalarının da bulunduğu derslere katılmak isteyenler için son başvuru tarihi ise 26 Şubat olacak. 28 Şubat tarihinde başlayacak olan eğitimlere kayıt yaptırmak isteyenler 999 29 29 numaralı telefondan dahili 3300 ve 3330’u arayarak bilgi alabilir.

İlçe olarak eğitim konusunda iddialı olduklarını vurgulayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Biz de eğitim konusundaki hizmetlerimize özel bir önem veriyoruz. BELGEM ve Dost Bilim Evlerimizde çocuklarımıza özel eğimler veriyoruz. Hemşerilerimizden çocuklarını mutlaka bu eğitimlere göndermelerini bekliyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.