Çocuklar bu yaz çok eğlenecek

Çocuklar bu yaz çok eğlenecek

Karşıyaka Belediyesi, eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasının ardından çocukları sporla buluşturacak.

 

Yüzme, tenis, judo ve okçuluk gibi çeşitli branşlarda gerçekleşecek yaz spor okullarına kayıtlar başladı. Başkan Akpınar, “Bu yaz tatilinde de yüzlerce çocuğumuza nitelikli vakit geçirme imkanı sunacağız” dedi.

AÇILIŞ 19 HAZİRAN’DA


Çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, 19 Haziran’da yaz spor okullarını başlatacak. Bazı branşlarla yetişkinlere de hizmet verecek olan spor okulları kapsamında; basketbol, voleybol, yüzme, masa tenisi, kort tenisi, Latin dansları, bale, kano, futbol, cimnastik, judo ve okçuluk kursları açılacak. Eğitimler 10 farklı tesiste gerçekleşecek.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Kurslar için 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu’na kayıt yaptırılabilecek. Ayrıca, 324 73 63 numaralı telefondan ve  belediyenin www.karsiyaka.bel.tr adresli internet sitesinden de detaylı bilgi alınabilecek.

“SPORLA İÇ İÇE BİR NESİL”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ruhsal, bedensel ve sosyal gelişimi için sporu çok önemsiyor, sporla iç içe bir nesil yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu yaz açacağımız kurslarla da ekonomik şartlarda, güvenli ve modern ortamlarda spor yapma imkanı sunacağız. Çocuklarımız takım ruhunu, paylaşmayı, spor ahlakını ve kültürünü öğrenecekler” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.