ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÖZAKCAN’A TEŞEKKÜR

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ÖZAKCAN’A TEŞEKKÜR

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan Eğrikavak Mahallesi’nde çeşitli incelemelerde bulundu.

 

Özakcan, Eğrikavak İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret ederek okul bahçesinde, Efeler Belediyesi ekipleri tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

T.C. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, Eğrikavak Mahallesi’nde Atatürk büstü ve park açılışının ardından ziyaret ettiği Eğrikavak İlkokulu ve Ortaokulu'nda, “Geleceğimizin şekillendiği okulların ihtiyaçlarını imkanlarımız doğrultusunda gidermeye devam edeceğiz” dedi.

“ÜZERİMİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Özakcan,”Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuzun toprak olan yoluna taş döşendi ve bahçe duvarları boyandı. Geleceğimiz olan çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi fiziki koşullarda eğitim alabilmeleri için belediye olarak her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Okullarımızın talepleri doğrultusunda onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin daha temiz ve düzenli ortamlarda eğitim görmeleri için belediye olarak üzerimize düşen görev her ne varsa yapmaya hazırız. Eğitim yuvalarımızın temiz ve sağlıklı olması yönündeki çalışmalarımız kapsamında okullardan gelen talepleri değerlendirerek eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra da eğitim yuvalarımıza her türlü desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ”

Eğrikavak Mahallesi’nde yapılan yol nedeniyle okullarına daha rahat gidebildiklerini belirten öğrenciler, “Okulumuzun yolu topraktandı. Yağmur yağınca çamurlara basarak okulumuza, evimize gidebiliyorduk. Efeler Belediyesi hem okul yolumuzu yaptı hem de okulumuzun yanına oyun oynayabileceğimiz park yaptı. Başkan Mesut Özakcan’a çok teşekkür ediyoruz, başkanımızı çok seviyoruz” şeklinde konuştular.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.