Cumhurbaşkanı'nın yeni projesi: "Millet Kıraathaneleri"

Cumhurbaşkanı'nın yeni projesi: "Millet Kıraathaneleri"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güçlü Türkiye için Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan tüm vatandaşları oy kullanmaya davet etti. Erdoğan ayrıca, millet bahçelerinin ardından 'Millet Kıraathanesi' açacaklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar:

Hatay siz bugün bir başka güzelsiniz, şu muhteşem kalabalığa bak. Siz tabi göremiyorsunuz arkada neler var, bu ne coşku, bu ne heyecan. 24 Haziran inşallah yine böyle olacak. 24 Haziran'da birilerine o dersi vermeye hazır mıyız? Buradan sizlerin aracılığıyla Hatay'ın ilçelerindeki tüm kardeşlerime en kalbi selamlarımı gönderiyorum.

SENELERCE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ VERDİNİZ

Değerli kardeşlerim 1939 yılında katılan Hatay bağımsızlığın kıymetini bilir. Sizler senelerce özgürlük mücadelesi verdiniz. Sonunda her sabreden gibi Hatay'da bayrağımızı dalgalandırdık. Biz Hatay'a bakınca aynı zamanda destansı mücadeleyi de görüyoruz. Hatay'a bakınca vatan aşkını da görüyoruz. Hatay bizim gurur kaynağımızdır. Hatay'a bakınca hoşgörü ve dayanışmayla beraber vefayı görüyoruz. Hatay'dan öyle bir ses verelim ki, sınırın ötesinden duyulsun.

"TÜM VATANDAŞLARIMI OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM"

Güçlü Türkiye için, Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum.

HATAY'A DA MİLLET BAHÇESİ PROJESİ

Ülkemizin farklı şehirlerine yaptığımız gibi Hatay'da da eski stadyumu Millet Bahçesine çevireceğiz.

YENİ BİR PROJEM DAHA VAR: "MİLLET KIRAATHANESİ KURACAĞIZ"

Yeni bir projem daha var. İnşallah Millet Kıraathaneleri kuracağız. Bunu bay İnce yanlış anlayabilir. İskambil oynanan değil, kitaplarla döşeli, içeride kahvesi, keki olacak. Gençlerimiz yaşlılarımız gelecek. Hem kitabını okuyacak, hem kekini alacak, çayını kahvesini alacak, hepsi ücretsiz olacak. Yani buralar adeta hayata ne katacak ruh katacak ruh. 24 saat açık olacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.