CUMHURİYET BAYRAMI’NI ZÜBEYDE HANIM’IN KIZLARIYLA KUTLAYACAĞIZ

CUMHURİYET BAYRAMI’NI ZÜBEYDE HANIM’IN KIZLARIYLA KUTLAYACAĞIZ

Bayanlar Voleybol Ligi A grubunda Karşıyaka, 5.haftada 29 Ekim Pazar günü Rota Koleji’ni konuk olarak ağırlayacak

Saat 16:00’te başlayacak olan karşılaşma, Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. Maçın biletleri 10 TL’den maç günü satışa sunulacak. Karşılaşmayı öğrenci ve çocuklar ücretsiz takip edebilecekler. 
Bir Parke de Sen Koy kampanyası adı altında tamamlanmasına çok az kalan spor salonu için de protokol tribününde yine liste olmayacak ve isteyen herkes 100 TL karşılığında maçı buradan izleyebilecek. Cumhuriyet Bayramı coşkusunu Zübeyde Hanım’ın Kızları’yla şölene çevireceklerini söyleyen şube yöneticisi Onur Uçak “Sahamızda 18 maçtır arka arkaya kazanıyoruz. Pazar günü zorlu bir maç bizi bekliyor. Yine her topu maç topuymuş gibi oynayarak yenilmezliğimizi 630 güne çıkartmak istiyoruz.” dedi. 

Taraftarın takımlarını yalnız bırakmayacağına inandığını belirten Onur Uçak sözlerine şöyle devam etti “ Evimizde kaybetmemizin en önemli nedeni arkamızdaki itici taraftar gücümüz. Tamamı altyapıdan yetişen kızlarımızı yine salonu doldurarak onore edeceklerdir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı tüm coşkusuyla kutlamak için giren her taraftarımıza Türk Bayrağı vereceğiz. Altyapı takımlarımızda salonda olacak. Yine birlikte olup güzel bir galibiyete imza atacağız”

Ligde dört hafta geride kalırken yeşil kırmızılı ekibimiz 4 galibiyet ile ikinci sırada yer alırken; Rota Koleji 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ile altıncı sırada bulunuyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.