“Delegeler aday gösterirse, ilçe başkanlığına devam ederim”

“Delegeler aday gösterirse, ilçe başkanlığına devam ederim”

Pazar günü gerçekleştirecek CHP Menderes İlçe Kongresi öncesi, CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala açıklamalarda bulundu. Pala, “Delegeler aday gösterirse, ilçe başkanlığına devam ederim” dedi.

CHP’de ilçe kongreleri devam ediyor. Pazar günü yapılacak olan CHP Menderes İlçe Kongresi öncesi Gerçek Haberci olarak, CHP Menderes İlçe Başkanı Ahmet Pala’yla görüştük. Pala, verilen her göreve talip olduğunu belirterek, “Delegeler aday gösterirse, ilçe başkanlığına devam ederim” diye konuştu. 
 

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
 

Pazar günü yapılacak kongre öncesi hiçbir sıkıntının olmadığını dile getiren Pala, “Delegeler aday gösterirse, ilçe başkanlığına devam ederim. Verilen her göreve talibim. Şu anda bir aday çıkartılmadı. Son dakika illa birileri çıkar. Zaten 2 sene sürecinde, ilçe yapısını toparladık. Delege seçimini yaptık, tüm mahallerimizde. Şeffaf bir şekilde delege seçimimizi yaptık. Sağlam bir örgüt yapısı oluşturduk, Menderes’te. Bundan sonraki süreç için sağlıklı bir yapı var. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Belediyenin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Artık bundan sonra çıtanın daha da yükselmesi için uğraşacağız” şeklinde konuştu. 
 

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ, BU ÜLKENİN SANCAK DİREĞİ”
 

İktidarın, son dönemde CHP’nin savunduklarını savunmaya başladığını dile getirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi, bu ülkenin sancak direği. Sancak direğini, kaybetmemek lazım. Cumhuriyet Halk Partisi’ne sıkı sıkı sarılmamız lazım. Genel için konuşursak eğer, Cumhuriyet Halk Partisi’nin savunduğu her şeye, iktidar geri dönüyor. Şimdi bizi suçluyor. Bizi; FETÖ’cu yaptılar, PKK yandaşı yaptılar. Yakında Atatürk düşmanı, Osmanlıcı yaparlarsa hiç şaşırmam. Gelelim yerel baza. Bunlara oy verenler, bin pişman. Biliyorsun ki, biz çok az oy farklıya kaybettik. Önümüzdeki dönem, Menderes Belediyesi’ni alacağız. Zaten yavaş yavaş insanlarda anlamaya başladı. Şunu unutmamamız lazım; birlik ve beraberliğimizi kaybetmememiz lazım. Bu en kötüsü” ifadelerine yer verdi. 

Kaynak: Gerçek Haberci

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.