Delican ve vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Delican ve vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi

Delican; “Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik pusulasıdır iftar sofralarımız”

11 Ay’ın sultanı Ramazan’ın gelişiyle birlikte AK Parti İzmir teşkilatları yoğun çalışma temposuna ara vermeden devam ediyor. Her gün İzmir’in ayrı bir ilçesinde ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarımızla iftar açan il yönetim kurulu üyeleri, önceki gün gerçekleştirilen toplantının ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda, İl Başkanı Bülent Delican ve vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İftar yemeğinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar ile bir araya gelen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican Ramazan Ay’ının rahmet, bereket ve mağfiretine değinen konuşmasında; “Ramazan Ayı başlamadan önce aldığımız karar ile bu sene İl Başkanlığımızda halka açık olarak hemşerilerimize iftar yemeği veriyoruz. Aldığımız karar neticesindeki mutluluk tablosunda gördüğümüz vatandaşlarımızın yoğun bir katılım sağlaması bizleri memnun etti. Vatandaşlarımızın katılımıyla her akşam iftar saatinde yemekhanemiz dolup taşıyor. Tüm vatandaşlarımızı Ramazan boyunca devam edecek olan iftar soframıza katılmaya davet ediyoruz. Birlik ve beraberlik anlayışı bir kez daha bu katılımlarla pekişiyor. Ramazan Ayı’nın birlik ve beraberlik pusulası oluyor kurduğumuz iftar sofralarımız. Her gün farklı bir ilçemizde ev ziyaretleri ve iftarlar gerçekleştiriliyor. Buralara bizde iştirak ederek farklı ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip, hasbihal etme imkanı buluyoruz” dedi.

Ramazan Ayı boyunca teşkilatlarımızla Mevlana gibi 70 bin kapı çalacağız

Ramazan Ayı boyunca kurulacak gönül sofraları iftar programlarına devam edeceklerini belirten Delican; “Kurduğumuz sokak iftarları haricinde AK Teşkilatlarımızla birlikte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerini de ziyaret ediyoruz. Mevlana gibi bir gönüle girmek için 70 bin kapı çalmaya devam ediyoruz. Kadın ve Gençlik Kollarımızla yek vücud olarak 30 ilçemizde gidilmedik mahalle bırakmayacağız. Esnaf ve ev ziyaretlerimize devam ediyoruz. Sofrasına ortak olduğumuz ziyaretlerimizde iftar ve sahurlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sorun ve sıkıntılarını bizzat kendilerini ziyaret ederek yerinde dinliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ev ziyaretlerimizde hemşerilerimizin istek ve taleplerini alıyor, çözüm bulmak üzere ilgili makamlara iletiyoruz. Ramazan’ın uhreviyatını bizlere evininin kapısını açarak misafir eden vatandaşlarımızın sofrasına ortak olarak yaşıyoruz. Tabi bu rahmet ayında diliyoruz ki, İnşallah bu ramazan mazlumların acılarının son bulmasına vesile olur. Başta İzmir’imiz, ülkemiz ve İslam coğrafyası olmak üzere bütün insanlığa huzur, barış ve kardeşlik getirir. Ülkemizi refaha kavuşturmak için son dönemde hükümetimiz büyük bir kararlılıkla terörü bitirmek üzere güvenlik güçlerimizle birlikte birçok alçak yapılanmaya karşı mücadelesine devam ediyor. Tabii bu zorlu ama maneviyatımızın güçlü bulunduğu süreçte hayatını kaybeden şehitlerimize de Allah'tan rahmet, gazi ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin emanetine sonuna kadar sahip çıkacağız. Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun. Milletimizin başı sağ olsun". ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.