Demet Şener'den estetik sorularına yanıt

Demet Şener'den estetik sorularına yanıt

İzmir'de güzellik polikliniğini ziyaret eden Demet Şener "Ufak tefek dokunuşlar yaptırdım. Radikal estetik için henüz erken. Bu yüzden yüzde 99 orjinalim" dedi.

Türkiye’nin tescilli güzellerinden Demet Şener, Damla Demir Yılmaz’ın İzmir’deki güzellik merkezi Novar Polikliniği'ne konuk oldu.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demet Şener, 'estetik ile aranız nasıl?' sorusuna; "Ben doğallıktan yanayım. 95 yılında henüz 18 yaşımı doldurmadan Türkiye güzeli seçildim. 46 yaşındayım. Tabi ki küçük dokunuşlar yapıyoruz, cilt altı kalitemizi güçlendirmek için. Yaşla gelen elastikiyet kaybı ve güneş olsun cildimizi yorabiliyor. Bunlar için önlemler alıyorum ama radikal değişiklik için erken olduğunu düşünüyorum. Burnum, gözlerim orjinal. Bir tık bir şeyler var. Yüzde yüz demesek de yüzde 99 orjinalim" dedi.

"BİR ANNE OLARAK DAHA NE İSTEYEBİLİRİM?"

Şener, oğlu Ömer'in Real Madrid Basketbol Takımı'na transfer olması konusunda da, "Çok mutluyum. Bir anne olarak daha ne isteyebilirim ki? Ama ani gelişince duygusallaştım. Ayrılık beni duygulandırdı" dedi.

"DEMET HANIM'A UFAK DOKUNUŞLAR YAPTIK"

Novar Poliklinikleri'nin sahibesi Damla Demir Yılmaz'da Demet Şener'e yaptıkları lazerli işlem hakkında şu bilgileri verdi:

"Yazın verdiği yorgunluğu almak için ufak dokunuşlar yaptık. Demet Hanım kendine çok iyi bakıyor. Çok iyi besleniyor. Bu şekilde devam ederse ileride ameliyata gerek kalmaz. Deri altına lazer ile radyoterapi işlemi yaptık. İğneden korkanlar için lazer de aynı etkiyi gösteriyor."

img-1363.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.