Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığında geleneksel bayramlaşma töreni

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığında geleneksel bayramlaşma töreni

Her bayram olduğu gibi merasime Demokrat Partide görev yapan ve gönül verenler katıldı.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığı Geleneksel bayramlaşma töreninde partilileri ile İl binasında bayramlaştı.
Her bayramda klasikleşen merasime Demokrat Partide görev yapan ve gönül verenler katıldı.

Demokrat Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir çok parti mensubu da bayramlaşmada yerlerini aldılar. Geleneksel Bayramlaşma Töreninde İzmir İl Başkanı Metin DÖKMECİLER partililer ile yaptığı söyleşide, Türk toplumunun aşinası, ülke kalkınmasının mimarı olan 71 yıllık Demokrat Parti bir kez daha zaruret haline gelmiştir. Bu durum karşısında ülkedeki siyasi tıkanıklığın giderilmesi, devletin ve demokrasinin doğru mecrasına yeniden dönmesi için siyasetin ve toplumun umudu ve ihtiyacı olan merkez sağın teşekkülü için Demokrat Partiye ve Demokrat Partililere büyük sorumluluk düşmektedir.

Bugün partimizin başında başta Genel Başkanımız Sayın Gültekin UYSAL olmak üzere beraberinde il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri olmak üzere merkez sağı yeniden tesis etme imkanı doğmuştur.

Ülkemizin, devletimizin ve toplumumuzun hassasiyetlerini ve çıkarlarını korumak adına "Yeniden Cumhuriyet, Yeniden Demokrasi, Yeniden Huzur" sloganıyla yürüyüşe geçilecek bu çalışmada Demokrat Parti Genel Başkanı ve Dava arkadaşlarımıza büyük işler düşmektedir. “Milletimizi, devletimizi hak ettiği başarılı noktaya getirebilecek bir siyasi akla ihtiyacımız var. İşte bu siyasi aklın adı da kimliği de sıfatı da demokratlık olacaktır, demokratlar olacaktır” dedi.

İl Başkanı DÖKMECİLER sözlerine şu cümlelerle devam etti; "Geçmişte ve gelecekte bu partiye hizmet etmiş ve etmek isteyen herkese kapımız açık.Bu gün Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığının verilerine göre Türkiye'de siyasi parti üyemiz olan en büyük 3.parti durumundayız ancak üzülerek söylüyorum ki gücün yanına kaçanların çoğu yarın bize geri dönecekler göreceksiniz. Ancak Bizimle bu zor günleri geçirenleri asla yanlız bırakmayacağız, yola çıktığımız dava arkadaşlarımızı yolda bulduklarımızla değişmeyeceğiz.


Demokrat Parti İzmir il başkanlığı olarak Dikili İlçe Başkanlığa Ataması yapılan Melahat ÖZCANOĞLU ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Şehnaz İSTAMBUL'a görevlerini tebliğ ederek hali hazırda Kapalı durumda bulunan Dikili İlçe Teşkilatının tamamının Kadınlarımızdan oluştuğu bir yapılandırma ile bir ilke imza attığımızı altını çizerek belirtmek isterim. Başta İl Başkanlığımıza ve Demokrat Partiye hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.