Deniz Yücel: Oy verin, iktidarı değiştirin

Deniz Yücel: Oy verin, iktidarı değiştirin

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medya hesabından bir video paylaşarak vatandaşlara “Oy verin, özlediğimiz Türkiye yeniden geri gelsin” mesajı verdi.

MEDYA EGE – CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmirlilere sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile seslendi.

Yaklaşan kış ayları ile birlikte vatandaşların gıda ve yakıt sıkıntısı çekmeye başladığını dile getiren İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti iktidarını da eleştirdi.

Başkan Yücel, öte yandan hayat pahalılığına da dikkat çekerek, vatandaşlara “oy verin, değiştirin” cümleleri ile seslenerek yaklaşan seçimleri de işaret etti.

61979905-620x410.jpg

YAKLAŞAN KIŞA İŞARET ETTİ

“Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan ve onun güvenlik makalesi bile okumamış olan onun güvenlikten sorumlu bakanı Soylu, ana muhalefet genel başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na küfürle, iftirayla, hakaretle laf yetiştirmeye çalışırken kış ayları da dertleriyle birlikte gelmeye başladı” diyen Yücel, elektrik faturalarının bir kira ücretinden daha fazla olduğunu iddia etti. Yücel şöyle konuştu; “Kiradan yüksek elektrik faturaları önümüzdeki aydan itibaren doğalgaz faturalarıyla yarışmaya başlayacak. Çareyi kömürde bulan vatandaşlarımız bir aylık asgari ücretle yarım ton kömür alındığını görünce ne yapacaklarını şaşırdılar. Çarşıya pazara giderken çocuklarını yanında götüremeyen aileler, çocuklarının isteklerini yerine getirememekten şikayetçi.”

İKTİDARI ELEŞTİRDİ

Öğrencilerin dahi okul kantinlerinden gıda ihtiyacını karşılamakta zorluk çektiğine dikkat çeken Başkan Yücel “Kantin fiyatları el yakıyor ve özellikle son dönemde ilk ve orta öğretim öğrencilerinden ciddi bir beslenme problemi ortaya çıktı. Bir kilo peynir bir kilo kırmızı et fiyatını geçmiş durumda ve bundan en fazla etkilenen yine vatandaşlarımız. Süt ve süt ürünlerine; et ve et ürünlerine ulaşamaz hale gelmiş durumdalar. Yıllardır süren hayat mücadelesi AKP iktidarının son döneminde hayatta kalma mücadelesine dönüşmüş durumda” ifadeleri ile iktidarı eleştirdi.

"OY VERİN, DEĞİŞTİRİN"

“Hayat pahalılığı, kader değil” diyen İl Başkanı Yücel, Başkanlık Sistemini de “Tek adam rejiminin faturasını asla siz ödemek zorunda değilsiniz. İlk seçimlerde bu hayat pahalılığından da bu ucube sistemden kurtulmak da sizlerin elinde” cümleleri ile eleştirdi.

İl Başkanı Yücel vatandaşlara oy verme çağrısında bulunarak, açıklamasını “Oy verin değiştirin. Oy verin ki mutlu, huzurlu, bereketli ve özlediğimiz Türkiye yeniden geri gelsin” sözleriyle sonlandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.