DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLERİ VERİLDİ

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLERİ VERİLDİ

“1081 Çakabey ve İzmir’in Fethi “ kutlamaları kapsamında İzmir ilinde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Liseler ve ortaokullar arası düzenlenen halı saha müsabakaları heyecanlı karşılaşmalarla yapılırken Bornova Suphi Koyuncuoğlu ortaokulu 1.lik ödülünü almaya hak kazandı.

Liseler arası halı saha futbol müsabakalarında ise 1. Lik ödülü Buca Devlet Malzeme Ofisi Çok PROGRAMLI Lisesinin oldu.

Bu yıl ilk defa kutlanacak olan “1081 Çakabey ve İzmir’in Fethi “  kutlamaları kapsamında İzmir İl Milli eğitim müdürlüğü de spordan sanata farklı alanlarda yarışmalar düzenledi.

Düzenlenen yarışmalarda dereceğe giren öğrenci ve okullara ödülleri  Atatürk Lisesi halı sahasında yapılan ödül töreni ile verildi.

Ödül törenine İzmir İl Milli Eğitim Müdür Vekili Harun Yazar, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, İlker Erarslan, Şube Müdürü Selime Şentürk Doğramacı ve çok sayıda izleyici katıldı.

İzmir Valiliği tarafından düzenlenen ve bu yıl ilk defa kutlanacak olan “1081 Çakabey ve İzmir’in Fethi” Kutlamaları kapsamında resim, futbol, satranç, şiir, hikaye, kompozisyon, gibi birçok  alanda İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalara öğrenciler yoğun katılım   gösterdiler.

İki ay süren ve her kategoride yapılan yarışmalar sonucunda tüm alanlarda ödüller sahiplerin buldu.  İlkokullar arası satranç turnuvasında birinci olan Çeşme Namık Kemal İlkokulu öğrencisi Yıldız Egehan satranç oynamayı çok sevdiğini  belirterek aldığı ödülden dolayı çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.