DEÜ, gururlandırdı

DEÜ, gururlandırdı

Dokuz Eylül Üniversitesi’ne(DEÜ) bağlı Özel 75. Yıl Eğitim Kurumları’nda eğitim gören ve bu yıl LGS-2023’e katılan 34 öğrencinin yüzde 62’si, 440-500 puan aralığını yakalaDI.

Dokuz Eylül Üniversitesi(DEÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Özel 75. Yıl Eğitim Kurumları, minik mensupları ile yeni bir başarıya daha imza attı. Bu yılki Liselere Geçiş Sınavı (LGS)-2023’e katılan 34 öğrencinin yüzde 62’si, 440-500 puan aralığını yakalayarak; temel eğitim hayatlarında gurur verici bir sonuç daha elde etmiş oldu.

Ortaya çıkan tablodan mutluluk duyduklarını ifade eden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Emeklerinin karşılığını alan öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz. Bu sonuç, yüksek standartlarda eğitim veren; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile fark yaratan okulumuzdaki başarının tesadüf olmadığını gösterdi” diye konuştu. Bu tablonun arka planında; ciddi bir hazırlık döneminin olduğunu kaydeden Rektör Hotar, “Temel eğitim hayatında bir üst aşamaya geçmek her öğrenci için özverili çalışmayı, sabretmeyi ve disiplinli olmayı gerektiriyor. Bunların yanı sıra öğrenciler, donanımlı öğretmenlere, eğitimcilere ve okulun kapsamlı imkânlarına da ihtiyaç duyuyor. Bunların hepsi, ailelerin de desteği ile süreci oluşturuyor ve başarıyı getiriyor. Biz de okulumuzda bunu sağlıyoruz” ifadesinde bulundu.

prof-dr-nukhet-hotar.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.