DEÜ SPOR BİLİMLERİNDE MEZUNİYET HEYECANI

DEÜ SPOR BİLİMLERİNDE MEZUNİYET HEYECANI

Dokuz Eylül Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu mezuniyet töreninde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, üniversitenin üretken, girişimci ve küresel dünya ile rekabet edebilen karakterli gençler yetiştirdiğini söyledi.

 

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 2016-2017 eğitim yılında mezun olan 43 öğrenci, Tıp Fakültesi Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreniyle kep attı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören’in katıldığı törende, Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Osman Açıkgöz ile DEÜ öğretim üyeleri ve mezun aileleri de yer aldı.

DEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hale Ören, öğrencilerin mezuniyetin ardından yaşamın farklı bir yüzüyle tanışacaklarını belirterek, “Mesleki açıdan yeterli, üretken, girişimci, küresel dünya ile rekabet edebilen, ahlaklı ve karakterli gençler yetiştirdiğimize inanıyorum. Onları bugüne getiren ailelere ve hocalarımıza teşekkür ederim. Hayatınız boyunca daima hedeflerinizi net şekilde belirleyin. Bu hedeflere ulaşmak için elinizden geleni yapın. Üniversiteniz her zaman arkanızda, bizimle bağınızı koparmayın” dedi.  

SPORU VE SAĞLIĞI İYİ ANLATIN

Öğretmenlik ve spor bilimleri alanlarına yeni mezun vermenin heyecanını yaşadıklarını kaydeden Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Osman Açıkgöz ise öğrencilerden toplumsal değerlere sahip çıkmalarını istedi. Açıkgöz, birçok hastalığın önlenmesi ve tedavisinde fiziksel aktivitelerin büyük önem arz ettiğini ifade ederek, “Sağlıklı bir toplum olabilmek için fiziksel aktiviteyi yaşam tarzı haline getirmelisiniz. Bu konuda sizi büyük iş düşüyor. Sizler, çocuk, yaşlı demeden tüm yaş gruplarındakilere fiziksel aktivite yapmayı aşılamalısınız. Sağlık alanında koruyucu bireyler olacağınıza yürekten inanıyorum” diye konuştu. Mezuniyet töreni, mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından sahne gösterileri ve müzik dinletisiyle devam etti. Tören, keplerin atılması ve toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

unnamed-(1)-228.jpgunnamed-304.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.