DEÜ, Spor Oyunları'na damga vurdu

DEÜ, Spor Oyunları'na damga vurdu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyet’in kuruluşunun 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında İzmir’de düzenlenen Kamu Spor Oyunları’na Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) damgasını vurdu.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ), Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından İzmir genelinde düzenlenen Kamu Spor Oyunları’nda elde ettiği başarılarla gururlandırdı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 100'üncü yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen turnuvada DEÜ’lü sporcular, 3x3 Erkek Basketbol turnuvasında birincilik; Kadın Voleybolunda ise ikincilik elde ettiler. Kamu kurumları arasındaki iş birliğini güçlendirmek ve spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 81 ilde eş zamanlı olarak yapılan oyunlardan zaferle dönen öğrenciler, sevinçlerini paylaşmak için DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ı Üniversite Rektörlüğünde ziyaret ettiler. Tamamı Dokuz Eylül Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi bünyesinde görev yapan doktorlardan oluşan sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Rektör Hotar, sporcuların kupa ve madalyalarının başarı hikayelerini dinledi.

foto-6.jpeg

“Sporcu Üniversitemiz, başarılarına bir yenisini daha ekledi” diyen Rektör Hotar, “Üniversitemizin sağlıkta bir marka haline gelen Araştırma Uygulama Hastanesi, spor alanında da yeteneklerini ortaya koyarak; basketbol ve voleybol branşlarında hepimizi gururlandıran başarılar elde etti. Sporcularımızın heyecanlarına ortak olduğumuz ziyarette, gelecek dönem hedeflerini de kendilerinden dinleme fırsatı da yakaladık. DEÜ Rektörlüğü olarak sporun gelişimine hizmet edecek yatırımlarımızı fertlerimizle buluşturmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Genç sporcularımızı bir kez daha kutluyor, her alanda başarılarının sürmesini diliyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.