Dev balığın ağzından canlı çıkan minik ahtapot şaşkınlık yarattı!

Dev balığın ağzından canlı çıkan minik ahtapot şaşkınlık yarattı!

Yaklaşık 12 yıldır hobi balıkçılığı yapan Eysun Ekiz'in balık tuttuğu esnada yakaladığı, yaklaşık 8 kiloluk Tranca balığının ağzından minik bir ahtapotun canlı şekilde çıkması şaşkınlık yarattı.

MEDYA EGE - Geçtiğimiz Pazartesi günü bir grup arkadaşıyla Muğla Ortaca Dalyan'da balık tutmak için denize açılan Eysun Ekiz, balık tuttukları esnada yaklaşık 8 kiloluk dev bir Tranca balığı yakaladı. Ekiz ve arkadaşlarının tekneye aldığı dev balığın ağzından bir süre sonra canlı bir şekilde minik bir ahtapot çıktı. Minik ahtapotun görüntüsü, teknede şaşkınlık yarattı.

whatsapp-image-2024-03-26-at-12-56-18.jpeg

Bu anı ölümsüzleştirmek amacıyla kayda alan Ekiz, ilk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını ifade ederek, "Yaklaşık 2012 yılından beri hobi balıkçılığı yapıyorum. Son 5 yıldır da büyük balık avı turları yaptırıyorum. Ancak ilk defa böyle bir durumla karşılaştım. Tuttuğumuz dev bir Tranca balığını teknemize aldıktan sonra bu sevimli ahtapot yavrusunu kustu. Ahtapotun canlı olduğunu görünce çok şaşırdık. Daha sonra ahtapotu denize bıraktık" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.