Devlet Bahçeli: Hükümet Bizimdir

Devlet Bahçeli: Hükümet Bizimdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Hürriyet'in "Karargah Rahatsız" başlıklı haberinin eleştirilmesine tepki gösteren MHP lideri Bahçeli "15 Temmuz'daki tavrı ile dikkat çeken bir bayan gazetecinin şimdilerde yaptığı haberlerden dolayı suçlanması da bize tuhaf geliyor" dedi. Hükümete çağrı da bulunan MHP lideri "Devlet bizimdir, asker bizimdir, hükümet bizimdir..." diye konuştu

Konuşmasının başında 15 Temmuz hain darbe girişimine değinen Bahçeli “Cumhuriyet tarihimizde demokrasi bir çok defa kesintiye uğramıştır, askeri darbeler Türkiye’ye on yılları kaybettirmekle kalmamış, tarihin gerisine de düşürmüştür. 141 yıldır yönetim ve iktidara musallat olmuş darbeci bir mantıkla karşı karşıya olduğumuz açıktır. Vatan toprakları namusumuza emanettir. Milli varlığımızı kıskananlar yine hesap yapmakta, yeni senaryolar yazmaktadır. Bu vatanda fazlasıyla silahlı ve kanun dışı hareketler görülmüştür. Artık buna son nokta konulmalıdır. Darbe varsa demokrasi yoktur. Demokrasiye sahip çıkmak hepimiz için kaçınılmaz bir sorumsuzluktur” dedi.

HÜRRİYET’İN HABERİNE VE TSK’YA YAPILAN ELEŞTİRİLERE TEPKİ
Hürriyet gazetesinin “Karargah rahatsız” başlıklı haberiyle başlayan tartışmalara da değinen Bahçeli “TSK’nın anlamsız ve sığ tartışmaların içerisine çekilmesine yanlıştır” dedi. Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü “Hürriyet gazetesi 7 eleştiri 7 yanıt başlığıyla yaptığı haber tartışmaların seyrini değiştirmiştir. 15 Temmuz’daki tavrı ile dikkat çeken bir bayan gazetecinin şimdilerde yaptığı haberlerden dolayı suçlanması da bize tuhaf geliyor. Doğru olan TSK’nın rahatsız olduğu konuları silsile yolu ile iletmesidir. (Haberle) Son zamanlarda Genelkurmay Başkanı ile ilgili bazı eleştirilere karargahın nasıl baktığı ortaya çıkmıştır.” dedi.

“HÜKÜMET BİZİMDİR”
TSK’nın söz konusu eleştirilerle yıpratıldığını belirten Bahçeli “Devlet bizimdir, asker bizimdir, hükümet bizimdir… Devletteki çatlak sesler ancak düşmanları sevindirir. MHP muhakak suretle devletin ve askerin kaya gibi arkasında duracak, desteğini esirgemeyecektir…” diye konuştu.

BARZANİ’NİN ZİYARETİ VE SÖZDE KÜRDİSTAN BAYRAĞI
Bahçeli haftasonu tartışmalara konu olan Barzani’nin Türkiye ziyaretine ilişkin ise “Ziyarette sözde Kürdistan bayrağı asılmıştır. Cumhurbaşkanı ya da Başbakan’ın Erbil’e ziyaretleri sırasında bir bayrağın Irak bayrağı ile birlikte asıldığı görültür. Aynı bayrağın eş tutulması skandaldır, aymazlıktır rezalettir. Bu sözde bayrağın dalgalanmasına kim izin vermiştir. Önü arkası düşünülmüş bir komplonun mu bir parçasıdır?”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sözcü 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.