Dikili Belediyesi yeni yılı tek yürek kutladı

Dikili Belediyesi yeni yılı tek yürek kutladı

Dikili ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Mustafa Tosun, belediye çalışanlarına sürpriz yaparak, yeni yıllarını kutladı.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, yardımcısı Av. Çiğdem Elibol ile birlikte 2017 yılı öncesi son mesai gününde belediye birimlerini tek tek ziyaret ederek, çalışma arkadaşlarının yeni yılını kutladı.

 

Başkan Tosun’dan Anlamlı Jest

 

Kutlama programına ilk olarak merkez hizmet binasında görev yapan personelle bir araya gelerek başlayan Başkan Tosun, çalışanlar ile tek tek tokalaşıp üzerinde 2017 yazan yeni yıl pastasını birlikte kesti. Dikili ilçe merkezindeki kutlamaların ardından şantiyelere çıkarma yapan Başkan Tosun, şantiyelerde görev yapan çalışanların da yeni yılını kutladı. Ardından da Çandarlı hizmet binasında görev yapan çalışanlarıyla bir araya gelen Başkan Tosun, burada da çalışma arkadaşları ile tek tek tokalaşarak, yeni yılını kutladı.

 

“Yeni Yılda da Aynı Azimle Çalışacağız”

 

Neşe dolu anların yaşandığı ziyarette konuşan Başkan Tosun, "Dikili Belediyesi olarak 2016 yılında ayrım yapmaksızın kentimizin her noktasına ‘önce insan’ diyerek kaliteli hizmetler sunduk. Fark yaratan, ilkleri ortaya çıkaran bu yatırımlara sizlerle el ele vererek imza attık. Nüfusumuz 450 - 500 binleri bulduğu yaz aylarında bile hiçbir mazeret arkasına sığınmadan hemşerilerimizin ve misafirlerin mutluluğu için hepimiz bir olup cefakârca çalıştık. Temizlik işlerinden park ve bahçelere, imar ve şehircilikten yazı işlerine kadar tüm birimlerimiz kenetlenerek tek yürek olduk. Kentimize kazandırdığımız yatırımların ardında tüm çalışanlarımızın yani sizlerin büyük emekleri var. 2017’de de aynı azmin, aynı kararlılığının devam edeceğine olan inancımla her birinize gönülden teşekkür ediyorum. Yeni yılının sizlere, ailenize, tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.