Dikili'de Mayıs ayı kültür ve sanat etkinlikleriyle renkleniyor

Dikili'de Mayıs ayı kültür ve sanat etkinlikleriyle renkleniyor

Dikili Belediyesi, 2024'ün Mayıs ayında vatandaşlarını kültür - sanat etkinlikleriyle buluşturuyor.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN - Dikili Belediyesi'nin içerisinde resim sergisinden tiyatroya, konserden film gösterimine kadar pek çok etkinliğin yer aldığı Mayıs ayı kültür-sanat programı netleşti.

Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikler, 8 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de 'Yolumuzu Bulalım' isimli tiyatro gösterimi ile başlayacak. Yazarlığını Ali Erdoğan'ın yönetmenliğini ise Selin Akın Yardımoğlu'nun üstlendiği oyun, Çamlı Köy Tiyatrosu tarafından sahneye taşınacak. Aynı gün, Gülcan Sarıoğlu'nun sanatseverlere kapılarını açacak olan 'Hiç Yok! Hep Var' başlıklı resim sergisi de 24 Mayıs tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

10 Mayıs Cuma günü ise Dikili Engelliler Dayanışma Derneği tarafından saat 20.30'da unutulmaz bir konser düzenlenecek. İZBB Germiyan Köy Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan 'Sevda Başa Gelince' adlı tiyatro oyunu da 11 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de tiyatro severlerle buluşacak. Film severlerin de unutulmadığı etkinlikler kapsamında, 12 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te 'Encanto' filminin gösterimi yapılacak. 14 Mayıs Cuma günüyse Güftar Türk Halk Müziği Topluluğu, Ömür Taşır'ın şefliğinde düzenleyeceği 'Rumeli'ye Doğru' başlıklı konser ile kulakların pasını silecek. 16 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de yapılacak olan Dikili Andante Piyano Resitali'nin ardından 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla özel bir müzik etkinliği düzenlenecek.

21 Mayıs Salı günü saat 20.00'de Erkan Karadeniz ve Tuğçe Karabayır'ın sahne performansı doğrultusunda gerçekleşecek olan interaktif bir gösteri ile devam edecek programa göre, 23 Mayıs Perşembe günü 'Sessizliğimin Sesi' adlı tek kişilik oyunun gösterimi yapılacak. 20.30'da başlayacak olan oyun Atatürkçü Düşünce Derneği Dikili Şubesi Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye taşınacak. 26 Mayıs Pazar Günü saat 14.00'te 'Rimolar ve Zimolar Kasabada Yarış' filminin gösterimi ile sürecek olan programda, 29 Mayıs Çarşamba günü Yıl Sonu Konseri ile Mayıs ayının finali yapılacak. Saat 20.00'de başlayacak konser, Dikili Belediyesi Piyano Kursu ve Çocuk Korosu öğrencileri tarafından gerçekleştirilecek.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü veya 0232 671 40 20 numaralı hat üzerinden irtibat kurabiliyor.

gmjlnvtxsaaqxpi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum