Dikili'de okullar ikinci döneme hazırlanıyor

Dikili'de okullar ikinci döneme hazırlanıyor

Okulların sömestr tatilinde olmasını fırsat bilen Dikili Belediyesi ekipleri, ilk dönem sonunda okullarda ortaya çıkan ihtiyaçlara cevap vermek için kolları sıvadı

CHP’li Mustafa Tosun’un başkanlık koltuğuna oturmasının ardından eğitimin her aşamasına büyük destekler sunan Dikili Belediyesi, okulların yarıyıl tatiline girmesi fırsat bilerek ilk dönemin ardından okullarda ortaya çıkan ihtiyaçları gidermek için başlattığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor. Ekipler, gerçekleştirdiği çalışmalarını dört koldan sürdürüp, okulları 6 Şubat’taki ilk ders ziline kadar hazır hale getirmeyi amaçlıyor.

 

Her Nokta Elden Geçiriliyor

 

Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü koordinatörlüğünde Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Çandarlı Hizmet Birimi'nin desteği ile yürütülen çalışmalarda ekipler, son olarak Kabakum İlkokulu ve Ortaokulu ile Çandarlı Mehmet Dilsiz Ortaokulu'na çıkarma yaptı. Her üç okulun da iç cephe boya ve badanasını itinayla yenileyen ekipler binalardaki kapı kollarını, kalorifer peteklerini, elektrik prizlerini, lambaları tek tek kontrol ederek, gerekli bakım ve onarımlarını gerçekleştirdi. Dersliklerle öğretmen odalarında bulunan dolap, masa, sıra ve sandalyeler ile tuvaletlerdeki musluk ve klozetleri de elden geçiren ekipler, üç okulunda tüm ihtiyaçlarını çözüme kavuşturdu. Okul yönetimi ve velilerden büyük takdir toplayan bu çalışmaların ardından ekipler rotasını ilçenin diğer okullarına çevirdi. Yapılanan planlama doğrultusunda hafta sonuna kadar tüm okullar elden geçirilecek.

 

“Eğitime Desteğimiz Kesintisiz Sürecek”

 

Dikili Belediyesi Destek Hizmetleri Müdür Vekili Mehmet Üste, 6 Şubat günü başlayacak olan ikinci dönem öncesi kentteki okullardaki eksiklikleri gidermek için adeta seferberlik ilan ettiklerini belirterek, “Dikili Belediye Başkanımız Mustafa Tosun'un öncülüğünde eğitime olan desteğimiz tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizde yer alan okullarda şuan boyama ağırlık, bakım, onarım ve tamirat içerikli eğitime destek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Çocuklarımız ve genç kardeşlerimizin sorunsuz, temiz, daha bakımlı, daha güzel ortamlarda eğitim almaları için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne sunduğumuz desteğimiz yıl boyu sürecektir” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.