Dikili’de temizlik çalışmaları devam ediyor

Dikili’de temizlik çalışmaları devam ediyor

Dikili Belediyesi temizlik ekipleri, ilçenin cadde ve sokaklarında gerçekleştirdiği hummalı temizlik çalışmasına plaj ve yazlık sitelerde de yapıyor.

Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kent merkezi ve mahallelerde gerçekleştirdiği rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra hazırlanan program dahilinde plaj ve yazlık sitelere çıkarma yaparak, buralarda da kapsamlı temizlik çalışmalarına devam ediyor.
 
Her Noktada Hummalı Temizlik
 
Sabahın erken saatlerinde araç ve ekipmanlarıyla birlikte kent sınırlarında yer alan cadde, sokak ve plajların çevre ve görüntü kirliliği oluşturan tüm noktalarında hummalı bir çalışma gerçekleştiren Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kenti baştan aşağı temizliyor. Koordineli gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri icra edilirken diğer taraftan da sahil bandında yürütülen çalışma sayesinde plajlar ve plajlara çıkan yürüyüş yolları kısa sürede pırıl pırıl yapılıyor. Ekiplerin sabahın erken saatlerinden itibaren başlayarak yürüttüğü çalışmalarda Dikili merkezde bir kepçe, iki kamyon, üç traktör, Çandarlı bölgesinde ise bir kepçe, iki kamyon ve iki traktör görev alırken, çalışmalar sonucunda 10 kamyon dolusu katı atık ile 8 römork dolusu evsel ve geri dönüşümü olabilen atık toplanarak bertaraf edildi.
 
“Özveriyle Çalışıyoruz”
 
Gerçekleştirilen çalışmaları sevk ve idare eden Dikili Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Hüseyin Elma, kent genelindeki temizlik çalışmalarını ödün vermeden sürdürdüklerini belirterek, “Nüfusumuz yaz aylarında 500 binin üzerinde seyretmektedir. Ancak belediyemizin tüm birimleri gibi müdürlüğümüz de hummalı bir şekilde çalışarak, yaz-kış ayrımı yapmadan kentimizi köşe bucak temizlemek için yoğun çaba gösteriyor. Mustafa Başkanımız da temizlik konusunda çok hassas. Başkanımızdan aldığımız talimatlarla kentimizin iftiharları olan plajlarımızı, sokak ve caddelerimiz gibi pırıl pırıl tutmak için özveriyle çalışıyoruz. Ekiplerimiz yalnızca kenti temizlemekle kalmıyor,  halkımızın ve kentimize misafir gelen konuklarımızın huzur içinde tatil yapmasına katkı sağlamaktadır” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.