DİNAMİZMİ VİZYONU İLE HAYRANLIK UYANDIRIYOR!

DİNAMİZMİ VİZYONU İLE HAYRANLIK UYANDIRIYOR!

Genç ve başarılı İş Adamı Sadullah Alagöz;  Ankara'nın ve ülke  sorunlarının çözümüne yönelik fikirleri ve vizyonu ile dikkat çekiyor.

Özellikle Ankara gençliğinin eğitimine yönelik sosyal sorumluluk projeleri ile büyük takdir toplayan başarılı İş Adamı katıldığı etkinliklerdeki söylemleri ile büyük ilgi uyandırıyor..

TÜKETEN DEĞİL ÜRETEN GENÇLİK HAYAL EDİYORUM!

Konuşmalarında Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluk nedeni ile hızlı bir değişime gitmeli çağrısına vurgu yapan Sadullah Alagöz;   Ülkemizin yarınlarının teminatı gençlerimizdir. 
Sn.Cumhurbaşkanımızın liderliğinde  büyük Türkiye için atılacak adımlarda onun yanında olmak ve GENÇLERİMİZİ eğitime, bilime, kültür ve sanata yönlendirmek ilk ve en önemli önceliğimiz olmalı. Ancak bu şekilde  Sn.Cumhurbaşkanımızın ısrar ile üzerinde durduğu  değişime sürecine gençliğin dinamizmini katmış oluruz vurgusu yapıyor.Sadullah Alagöz olarak Ankara'amızın prırıl pırıl gençlerini kazanmak;  Sn.Cumhurbaşkanımızın çizdiği yola bir çakıl taşı kadar kadar hizmet etmekten onur duyarız.
Şu önemli hususu özellikle belirtmek isterim ki; Sn.Cumhurbaşkanımızın çizdiği yolda Ankara için, ülkem ve millettim için verdiğimiz ve bıkmadan vereceğimiz hizmet aşkımız her türlü makamın çok çok üstündedir.
Katıldığı etkinlikte yaptığı akıcı konuşma, sorunlara bakış açısı ve vizyonu ile ayakta alkışlanan İş Adamının başarılı çizgisi giderek ses getirmeye devam ediyor.Siyasetin hızlı ve köklü bir değişimden geçtiği süreçte sadece söylemleri ile değil; çözüm önerileri, fikirleri ve gençlere, çocuklara yönelik ciddi çalışmaları ile dikkat çeken Alagöz'ün  gelecekte isminden çok daha fazla söz ettireceği Ankara kulislerinde sıkça konuşuluyor.Görülen o ki Ankara gençliği ve halkı mesaisinin çoğunu ( Makam, mevki ) gözetmeksizin kendileri için harcayan ve dinamik bir ismin varlığından oldukça mutlu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.