Dirinler ailesinin gurur günü

Dirinler ailesinin gurur günü

İzmir’de  1952 yılından bu yana takım tezgahı imalatı yapan Dirinler ailesi, Türk mühendislerin imzasını taşıyan “5 eksenli işleme merkezini” sektör temsilcilerine tanıttı. 

 İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’ndeki lansmanda Dirinler ailesi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege Bölgesi Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, İzmir Saniyici İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt ile sektör temsilcileri katıldı.

Türkiye’nin dört bir yanından ve yurtıdışından gelen misafirler için daha sonra Hilton Oteli’nde kokteyl düzenlendi.  Dirinler Sanayi Makinaları ve Endüstri  Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Rebil Dirin, “Gurur günümüzde tüm dostlarımızla bir araya geldik. Sanayi sektörüne tamamen Türk mühendislerin ürünü olan bu makina, Türkiye’nin dünyanın yükselen yıldızı olduğunun da göstergesidir” dedi. Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Dirin ise Drinns markasıyla yüksek teknolojiye sahip makinelerin üretimini gerçekleştirdiklerine dikkat çekerek, “Bizlere güvenenlere teşekkürü borç biliyoruz” dedi. Konuklar ertesi gün ise İzmir’in turistik bölgelerini rehberler eşliğinde gezme fırsatı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.