Doğal ve dengeli bir spor için yapmanız gerekenler

Doğal ve dengeli bir spor için yapmanız gerekenler

Her sene, fitness trendlerine dair dünya çapında bir araştırma yapıp kapsamlı bir rapor yayınlayan Georgia State Üniversitesi’nden Profesör Walter R. Thompson müjdeyi verdi: Ağırlıklar altında debelenme merakı bitiyor, doğal ve dengeli bir spor anlayışı..

TEKNOLOJİYİ GİYMEDEN ÇIKMA

Attığınız adımı, yaktığınız kaloriyi ve sağlıklı yaşama dair her türlü rakamı, hesabı kitabı tek tek kayıt altına alan akıllı bileklikler, asıl sıçramayı bu yıl içinde yapacak.

AĞIRLIĞIN KADAR ÇALIŞ

Ağırlık kullanılarak yapılan antrenman teknikleri her sene daha da azalıyor, yerine kişinin sadece kendi vücut ağırlığını kullanarak, fazla ekipmana ihtiyaç duymadan yapabileceği egzersizler dönemi başlıyor. Bir dönem şınav, mekikten ibaret basit hareketler, yeni model antrenörlerin yaratıcı buluşlarıyla kılık değiştirdi.

Şimdi elinizdeki ağırlıkları yavaşça yerine koyun

YÜKSEK ŞİDDETLİ VE ARALIKLI

Bu antrenman çeşidi, atletizm antrenörleri tarafından iyi koşucular yetiştirmek için hazırlanmış bir teknik. Kısa bir zaman diliminde, yüksek tempoda, bol tekrar yapılan antrenman türleri olarak biliniyor. Evde, parkta, bahçede; spor salonuna gitmeden her yerde yapabileceğiniz bir trend daha.

ANTRENÖRÜNÜZ HER YERDE SİZİNLE

Dünya genelinde sertifikalı, profesyonel fitness eğitmenlerinin sayısında yüzde 8 artış var. Birçoğu kendisini ‘online kişisel fitness koçu’ olarak konumlandırıyor; sizi Skype karşısında terletiyor, Whatapp üzerinden o an, o öğün yemeniz gerekenleri hatırlatıyor, arada kaslı Instagram selfie’leriyle darlıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.