Doktor Özer’in paylaşımlarına tepki var!

Doktor Özer’in paylaşımlarına tepki var!

Operatör Doktor Süleyman Özer’in hastalar üzerinde yaptığı operasyonları sosyal medya üzerinden paylaşması vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Günümüzde özellikle kadınların ilgi gösterdiği Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi alanında operatörlük yapan cerrah doktorların sosyal medya üzerinden paylaşımları vatandaşların tepkilerine neden oldu. Herkese açık olan sosyal medya üzerinden kendi yaptıkları operasyonlarda, operasyon yaptıkları kadınların yüzlerini göstermeden, eski ve yeni hali diye kadınların vücutlarını ayrıntılı şekilde paylaşılması hem operasyon yaptıranlar, hem de sosyal medyayı kullanan insanların de doğal olarak tepkisine neden oldu. Vatandaşlar, genel ahlak kurallarının, hasta haklarının ihlal edilerek yapılan paylaşımlarda, kadınların çıplak hallerinin tıbbi anlatım için gerekli de olsa herkese açık sosyal medya üzerinden yapılmasını doğru bulmadıklarını belirtiyorlar.

ozer-001.jpg

Bunlardan en büyük tepkiyi ise son zamanlarda bir hayli sosyal paylaşım yaparak ve her birinde kendisine gelen kadınların meme, kalça, karın, kol, dudak gibi vücutlarında çeşitli cerrahi operasyon yapan Operatör Doktor Süleyman Özer’in paylaşımları aldı. Op. Dr. Özer’in plastik ve estetik cerrahiye aldığı kadınları, önceki hali ve sonraki hali diye çıplak halde, 7’den 77’e kadar bütün insanların sosyal medya üzerinden görecek, izleyecek şekilde paylaşması eleştirinin odağı olmasına neden oldu.

Operatör Doktor Süleyman Özer’in sahibi olduğu ÖzerClinic’den bu durumla ilgili, bu durumlardan yaşanan ve vatandaşın tepkisiyle haber yapmadan önce ilgili bilgi almaya çalıştık, Ancak Op. Dr. Özer ve ekibinden ‘Sorunuz neydi?’ diyenler soruyu sözlü ve yazılı olarak dinleyip sorunun karşılığında bir cevap vermemeyi tercih ettiler. Haber yapmamız için bize ulaşan vatandaşlar, konuyla ilgili olarak Sağlık İl Müdürlüğü’ne yazılı şikâyette de bulunduklarını ve bu duruma dur demelerine beklediklerini belirttiler.

Vatandaşların tepki gösterdiği Operatör Doktor Süleyman Özer’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlardan bazılarını, Basın Kanunu ve genel ahlak kurallarına uygun şekilde paylaşıyoruz:

whatsapp-image-2023-07-28-at-09-25-09.jpeg

whatsapp-image-2023-07-28-at-09-25-02.jpeg

whatsapp-image-2023-07-28-at-09-24-59.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.