Doktorlardan beklenen Baykal açıklaması geldi

Doktorlardan beklenen Baykal açıklaması geldi

İşte Deniz Baykal'ın son durumu

Hastanede tedavi altında bulunan Deniz Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş "Baykal'ın durumunda kötüye gidiş yok. Bizi umutlandıracak bulgular var" dedi.Baykal'ın doktor oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal'ın da ilk günden beri 'karar mekanizmasının içerisinde olduğunu' belirten Rektör İbiş, Baykal'ın tedavisini yürüten doktorların da 72 saattir görev başında olduklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın yoğun bakımdaki tedavisi 4’üncü gününde devam ediyor. Doktorların ‘kritik süreç’ olarak adlandırdığı ilk ameliyatın ardından 72 saatlik süre doldu. Bugün Baykal’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan  Ankara Üniversitesi Rektörü Erkan İbiş “Baykal’ın durumunda kötüye gidiş yok. Bizi umutlandıracak bulgular var. Zaman zaman uyandırılıyor ve yeniden uyutuluyor” dedi.

“72 SAATTİR GÖREV BAŞINDALAR”

Baykal’ın doktor oğlu Prof. Dr. Ataç Baykal’ın da ilk günden beri ‘karar mekanizmasının içerisinde olduğunu’ belirten Rektör İbiş, Baykal’ın tedavisini yürüten doktorların da 72 saattir görev başında olduklarını söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.