Double Diamond Residence”

Double Diamond Residence”

İzmir'in gelişmiş ve gelişmekte olan bölgelerinde yatırım fırsatları sunan Katal İnşaat,

Karşıyaka Yeni Girne Bulvarı üzerinde 60 milyon TL.'lik yatırımla hayata geçirdiği, "Double Diamond Residence" projesini, lansmana özel fiyatlarla İzmirliler'in beğenisine sundu."Çok konuşulan nokta" sloganıyla büyük merak uyandıran proje, 30 bin metrekare kapalı alanda 2 rezidans olarak yükselecek. 156 daireden oluşan proje, kentin merkezinde elmas gibi parlayacak.

ELMAS GİBİ PARLAYACAK

"Güven Yapımızda Var" sloganıyla 32 yıldır İzmirliler'e hizmet sunan Katal İnşaat, Karşıyaka'ya ivme kazandıracak bir projeye daha imza attı.Yeni Girne'de yapımına başlanan "Double Diamond Residence" projesinde lansmana özel fırsatlarla ilk 39 daire satışa sunuldu. Son teknolojiyle yapımına başlanan proje, brüt 117 metrekare 2 + 1 ve brüt 183 ile 167 metrekarelik 3 + 1 olmak üzere; toplam 156 daireden oluşuyor.


LANSMANA ÖZEL FİYATLAR

30 bin metrekare kapalı alanda 2 rezidans olarak planlanan projede, kapalı yüzme havuzu, kapalı spor salonu, kreş ile kapalı - açık otopark bulunuyor. Projede, lansmana özel fiyatlar bu hafta sonu da geçerli olacak.


İZMİR İÇİ VE DIŞINDA 15 BİN KONUT DAHA

Daire sahiplerine eşsiz bir körfez manzarası sunan projenin, İzmir'in en gözde ve en çok konuşulan noktalarından birinde olduğunu söyleyen Katal İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Erdem, "Bugüne kadar İzmir'de çok sayıda konut, sanayi siteleri, alışveriş merkezleri, oteller ve okullar inşa ettik. Yatırımlarımız yurtiçi ve yurt dışında devam ediyor. 6 binin üzerinde tamamlanmış ve sahiplerini bulmuş konut var. Kısa ve uzun vadede İzmir içi ve dışında olmak üzere; konut yapımıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.


BÖLGEDE GELİŞİM VE DÖNÜŞÜM HIZLANACAK

Double Diamond Residence projesinin Mayıs 2019'da teslim edilmesinin planlandığını belirten Erdem sözlerini şöyle sürdürdü: “Projemiz İzmir'in en gözde ve en önemli lokasyonlarından birinde. Bu anlamda projemiz bittiğinde bölge ayrı bir önem kazanacak ve proje bölgeyle bütünleşecek; bölgeye kattığımız enerjiyle gelişim ve dönüşüm de hızlanacaktır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.