DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’ne  atanan Ali Fuat Eker düzenlenen devir teslim töreni ile yeni görevine başladı. “İzmir ve Ege’ye yakışır şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Eker inşaatı süren projelerin hızla bitirileceğini söyledi

 

DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde bayrak değişimi. DSİ 16. ( Mardin ) Bölge Müdürlüğü’nden; DSİ 2. ( İzmir ) Bölge Müdürlüğü’ne atanan Ali Fuar Eker yeni görevine başladı.

DSİ 1. ( Bursa ) Bölge Müdürlüğü’ne tayin olan Hayati Çelenk’ten görevi devralan Eker, önce kurmayları ile tanıştı. Bölge Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile kısa bir toplantı gerçekleştiren Ali Fuat Eker “Devam eden projeleri hızla bitirerek; yenilerini de kısa sürede hayata geçireceğiz. İzmir ve Ege insanına yakışır şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ali Fuat Eker; 3 yıl boyunca DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nü yürüten Hayati Çelenk’e yeni görevinde başarılar dilerken; Çelenk ise “İçim huzurlu gidiyorum. Görevi çok iyi tanıdığım, kendim kadar güvendiğim birine teslim ediyorum. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.