Dünya kuaförleri Kuşadası'nda buluştu

Dünya kuaförleri Kuşadası'nda buluştu

Dünyaca ünlü kuaförleri bir araya getiren Miss Hair Beauty Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri, Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

Dünyaca ünlü kuaförleri bir araya getiren Miss Hair Beauty Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri, Kuşadası’nda gerçekleştirildi. Dünyanın birçok ülkesinden gelen kuaförlerin katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

Miss Hair Beauty Creative Saç Tasarım Yarışmaları ve Eğitimleri, Kuşadası Ephesus Princess Otel’de gerçekleştirildi. Ünlü Kuaför Yasin Dikmen ile birlikte Almanya’nın tanınmış eğitimcilerinden MicroBlading eğitimcisi Nursel Akdağ’ın organize ettiği, 6 gün süren eğitimler ve yarışmalar kapsamında, kuaförler, en yeni modellerini sergiledi. Programa katılan kuaförlere saç kesimi, topuz, örgü, wak makyaj ve MicroBlading konularında eğitimler verildi. Etkinliğin gala gecesinde ise şovlar ve oryantal Özlem Sultan’ın dans gösterisi izlendi. Gecenin sonunda İstanbul Peruk sahibi Kenan Kaya, kemoterapi tedavisi gören beş hastaya peruk hediye etti.

HARUN CİCİ VE KOSOVA’DAN MUNİRKA TUNA, İZLEYİCİLERİ BÜYÜLEDİ

İzmir’in tanınmış kuaförlerinden Harun Cici’nin model Damla Kınık üzerinde yaptığı saç tasarımı, izleyicileri oldukça şaşırttı. Cici’nin şarkılar eşliğinde dans ederek yaptığı tasarım oldukça ilgi çekerken, Harun Cici, amacının şovdan öte eğitim olduğunu belirtti. Öte yandan yarışmaya Kosova’dan katılan Munirka Tuna’nın birbirinden farklı kostümlerle sahneye çıkan modeller üzerinde yaptığı sıra dışı saç tasarımları, izleyicilerin beğenisini kazandı.

18033877_1464410166952150_8316001666801421841_n.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.