DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz'den Açıklama

DYP Genel Başkanı Özaçıkgöz'den Açıklama

DYP Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Doğruyol Partisi (DYP) Genel Başkanı Çetin Özaçıkgöz'ün açıklaması şöyle:

"Bu Gidişle 3. Dünya Savaşı Hür Milletler İle Teröristler Arasında Olacaktır"

"60-70 yıl evvel teröristler tabanca kullanıyordu. 30-40 yıl evvel kaleşnikof kullandılar. Bugün ise normal devletlerin ellerinde bulunan konvansiyonel silahlara sahipler ve bunları kullanıyorlar.

Onları bu noktaya getiren kendileri değildir. Terörist grupların içinde hiç kimsenin bu pahalı silahları alacak paraları, servetleri yoktur.

Bunları organize eden bu noktaya getiren, silahlandıran, büyük devletlerin ileriyi göremeyen, gelecekteki tehlikeleri fark edemeyen, sadece bugünü düşünen, vizyonsuz yöneticileridir.

Günlük basit düşüncelerle teröristleri yaratmışlar ve onları konvansiyonel silahların sahibi yapmışlardır.

ankara1-cetin-ozacikgoz.jpg

Bu vizyonsuz yöneticiler akıllarını başlarına toplamadıkları takdirde önümüzdeki 20-30 yıl içinde teröristler, kimyasal ve nükleer başlıklı füzelere de sahip olacaklardır. Ve işte o zaman dünyamız hür milletlerle teröristler arasında 3. dünya savaşını yaşayacaktır.

Çünkü dünya tarihi göstermiştir ki, bugüne kadar demokrasi ile yönetilen iki devlet veya devletler topluluğu arasında hiç savaş olmamıştır.

Yani bahsettiğim bu büyük devletler terörün mutlaka kendilerini de çok kötü bir şekilde vuracağını hesap etmelidirler. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.