Ebru Gündeş: "İzmir'de yaşamak isterim"

Ebru Gündeş: "İzmir'de yaşamak isterim"

DAP Yapı, yoğun talebe yetişmek için çadır kurduğu DAP İzmir’de sürprizler yapmaya devam ediyor. Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı’nın İzmir’deki ilk projesi olan DAP İzmir, 22 Ekim Pazar akşamı muhteşem bir konsere ev sahipliği yaptı.

Konserde DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, seyircileri; “Dap Yapı’nın Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’e gelişini müjdelemek ve çoşkumuzu sevgili İzmirlilerle paylaşmak istedik. Gecemizi Ebru Gündeş konseri ile taçlandırdık. Sanatçımız Ebru Gündeş bizlere mutheşem bir gece yaşattı” diyerek selamladı.

Güçlü sesi ve yorumu ile ülkemizin en önemli kadın vokallerinden olan Ebru Gündeş ise Ziya Yılmaz’ın sözlerine karşılık “ İstanbul’dan sonra yaşayabileceğim şehir herhalde İzmir olurdu. Bende bu şehirde yaşamak isterim” dedi.

Gündeş’in, Kızıl Mavi, Araftayım, Tanrı Misafiri ve Söyleyin gibi hafızalardan silinmeyen şarkılarını seslendirdiği konsere İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Sevilen şarkılarını DAP İzmir misafirleri için seslendiren Ebru Gündeş, yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı gecede sevenleri ile buluşarak unutulmaz bir geceye imza attı. 

DAP Yapı, İzmir’deki ilk projesi olması sebebiyle DAP İzmir projesini yüzde 50 indirim avantajıyla metrekaresi 4 bin 500 liradan topraktan satışa sunmuştu.  DAP Yapı’nın İzmirliler için sürprizleri devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.