Efes Selçuk Belediyesi'nden tiyatroseverleri buluşturacak festival

Efes Selçuk Belediyesi'nden tiyatroseverleri buluşturacak festival

İkinci Efes Tiyatro Festivali 8-11 Ağustos tarihleri arasında Efes Selçuk’ta düzenleniyor.

Tiyatro severleri tiyatro dünyasının önemli isimleri ve birbirinden özel oyunlar ile buluşturacak festival 8 Ağustos Salı günü saat 18.00’de İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek açılış korteji ile başlayacak. İlk gün düzenlenecek ödül töreni ve oyun gösteriminin ardından İkinci Efes Tiyatro Festivali çocuklar ve yetişkinler için farklı tiyatro gruplarının oyunları, çocuklar için yaratıcı drama atölyeleri, masal atölyeleri ve kentin farklı noktalarında düzenlenecek söyleşiler ile devam edecek.

UNUTULMAZ İSİMLERİN ANISINA ÖDÜLLER

Efes’te bu yıl ikincisi düzenlenecek olan festival kapsamında Efes Selçuk’un belleğinde yer edinen önemli isimler anısına ödüller verilecek. Hasan Öztürk Onur Ödülleri ve Sümer Büyüktosun Emek Ödülleri festivalin ilk gününde sahiplerini bulacak.

İlham Veren Kent Efes Selçuk sakinleri ve kent dışından gelen ziyaretçilere tiyatronun renkli dünyasının kapılarını açacak olan İkinci Efes Tiyatro Festivali ile ilgili festival programı ve ayrıntılı bilgi Efes Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor.

whatsapp-image-2023-08-02-at-15-00-36.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.