Efes Selçuk'ta minik başkanın hayali gerçek oldu!

Efes Selçuk'ta minik başkanın hayali gerçek oldu!

23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in makamına oturan minik başkan Bade'nin hayali gerçek oldu.

Medya Ege- 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'in makamına oturan Bade'nin yüzme havuzu hayali gerçek oldu. 23 Nisan'da 'Belediye Başkanı olsan ne yapmak isterdin?' sorusuna 'belediye havuzu açmak isterdim' yanıtını veren minik başkan Bade'nin hayalini Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel gerçekleştirdi.

Efes Selçuk Belediyesi, çocukların eğlenceli bir yaz geçirmesi için yüzme kursu açtı. Çocukların sporla iç içe olması ve eğlenceli bir yaz geçirmesi için açılan yüzme kurslarına ilgi büyük. Kursun açılmasına vesile olan Bade de kursa gidenlerden. Kursla ilgili açıklama yapan Başkan Sengel, "Belediye havuzumuzun açılmasının ve aynı zamanda bu güzel kursun başlayıp bir sürü öğrenciye yüzme dersinin verilmesinin esas kahramanı Bade'ye teşekkür ederiz" dedi.

fukywvwxwaegqoi.jpg
Sosyal medya hesabından Bade'nin videosunu paylaşan Başkan Selgel, "Bade’nin talebi gerçek oldu ve yepyeni bir hikaye başladı Efes Selçuk Belediye Havuzunda… Tüm çocuklarımız için, Bade için… Bir çocuğun dileği vesile oldu bizi aydınlatmaya" ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.