Ege Beşiktaş'ta Başkan Demir...

Ege Beşiktaş'ta Başkan Demir...

Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği yapılan olağan seçimle yeni başkanını seçti. Derneğin Alsancak’taki merkezinde yapılan olağan seçimli genel kurulda başkanlığa 2. kez Lütfi Demir seçildi.

2003 yılında Beşiktaş Kulübünü Ege Bölgesinde çeşitli etkinliklerle tanıtmak ve daha çok taraftar kazanmak hedefiyle kurulan Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği aynı zamanda bünyesinde 250’ye yakın kongre üyesi bulunduruyor. Dernek faaliyetleri arasında hem genel kurulda oy kullanmak hem de Beşiktaş Kulübüne maddi katkı sağlamak hakkına sahip olan üyeler aynı zamanda maç organizasyonları, üniversitelerde paneller ve üniversite öğrencilerine burs, 10 Kasım törenlerinde gençlerle Anıtkabir ziyareti ve her yıl gelenekselleşen Siyah-Beyaz Gecesi düzenliyor.
“Demir” Güven Tazeledi
Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği’nin 3 sene için başkanlığına tekrar seçilen Lütfi Demir’in yönetim kurulu üyeliklerinde ise Süleyman Yılmaz,  Bülent Yalçınkaya,  Olcay Şahin, Tanju Pamuk ve Hamit Tür yer aldı. Dernek Başkanı Lütfi Demir seçim sonrası yaptığı konuşmada “İzmir’de büyük Beşiktaşımız’ı en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.