Ege Elit yeni sezona çift antrenmanla hazırlanıyor

Ege Elit yeni sezona çift antrenmanla hazırlanıyor

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji bünyesinde 2007 yılında, gençlere spor ruhunu ve ahlakını öğretebilmek, gençleri spor yolu ile eğitmek,

Türk sporuna başarılı sporcular yetiştirmek ve gençleri hayata güçlü bireyler olarak hazırlamak amacıyla kurulan Ege Elit Spor Kulübü, sezon öncesi hazırlıklarına hızlı başladı.Yaz antrenmanlarıyla önümüzdeki sezona sıkı bir giriş yapmayı planlayan Ege Elit, 2000-2003 yılları arasında doğan sporcularını çift antrenmanla sezona hazırlıyor. Yaz tatilini doğru ve etkili bir şekilde değerlendirmeyi ve önümüzdeki sezonda şampiyonayı hedefleyen sporculara, sabah saatlerinde gerçekleştirilen top antrenmanlarında beş, akşamüzeri yapılan atletizm antrenmanlarında dört uzman antrenör eşlik ediyor. Profesyonellerle çalışıyor olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanan yetenekli gençler yeni sezondan çok umutlu.

Sporcularla bire bir ilgilenen ve yaz döneminde, okul dönemine nazaran daha sıkı ve yoğun bir çalışma yapabilme fırsatına sahip olan Ege Elit Spor Kulübü Antrenörlerinden Ahmet Köksal, “Okul döneminde dersleriyle paralel olarak yürüttükleri antrenman sürecini yaz döneminde daha rahat ve yoğun bir şekilde devam ettirebilme imkanı bulan sporcularımız, sabah ve akşamüzeri gerçekleştirdiğimiz çift antrenmana büyük bir özveri ve istekle katılıyor. Her yıl yükselen bir grafik çiziyor olmamız da onları yeni sezona daha motive bir şekilde hazırlanmaya teşvik ediyor. Yapılan test ve ölçümler sonucunda doğru antrenman metodları ve yüklenme türlerini uygulayan birbirinden başarılı antrenörlerimiz önderliğinde sporcularımızın, bu sezon da şampiyona hedefiyle ilerleyip, başarılı bir yıl geçireceklerinden kulüp olarak hiç şüphemiz yok. Şimdiden tüm sporcularımıza güzel bir sezon geçirmelerini diliyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum