Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler 1-1 Kafkaf Masterler

Ege Üniversitesi Sağlık Gücü Masterler 1-1 Kafkaf Masterler

Ege Masterler Federasyonu(EMF) Ege Ligi 1.Grupta mücadele eden Ege Üniversitesi Sağlıkgücü Masterler takımı 13.hafta maçında Karşıyaka’lıları ağırladı.

Kaf kaf Masterler ile oynanan zorlu müsabaka 1 – 1 beraberlikle sonuçlandı.  Maçı EMF başkanı Recep Çolak ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Ege Üniversitesi Kampüs 20 Mayıs Stadı’ndaki maç öncesi grubun üçüncü sırasında yer alan Sağlıkgücü Masterler sahaya galibiyet ve bir üst sıraya yükselme hedefiyle çıktı. Ancak, karşılıklı gol arayışlarında ağları ilk bulduran taraf konuk Kaf Kaf Masterler oldu. Oyunun 22.dakikasında santrfor Murat Yaşar takımını deplasmanda öne geçiren golü attı. 0 -1

Şok golün ardından oyuna daha çok asılan EÜ Sağlıkgücü oyuncuları aradıkları sayıya maçın son beş dakikasına girilirken kavuştular.  62.dakikada Sağlıkgücü forveti ile Kaf kaf kalecisi Erkan Mesirci bir pozisyonda ceza sahası içinde çarpıştı. Erkan Mesirci bir süre saha içinde tedavi edilmeye çalışılsada ayağının kırldığı anşlaşılıp hastaneye gönderildi. Hakem pozisyonda penaltıya hükmetti. 

Atışı kullanan Sağlıkgücü’nün tecrübeli golcüsü eski Trabzonspor’lu Mehmet Zengin gol ayağını yine konuşturdu.Üç puan hedefiyle çıkılan ancak bir puanı kurtarmanın telaşına dönüşen maçta başka gol olmayınca takımlar skoruda puanlarıda paylaşarak sahadan ayrıldı. 1-1      

Bu sonuçla Ege Üniversitesi Sağlıkgücü 24 puanla üçüncü sıradaki yerini korurken, Kaf Kaf Masterler 14 puanla 13.ncü sırada yer aldı.

Maç sonrası Sağlıkgücü Masterler oyuncuları Mehmet Zengin ve İlkay Girgin ile EMF Başkanı Recep Çolak, Erkan Mesirci’yi hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundular. Mesirci’nin ayağının alçıya alındığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.