Ege Üniversitesi'nin güvenlik hattı: 5555

Ege Üniversitesi'nin güvenlik hattı: 5555

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak göreve geldiği ilk günden itibaren kampüs içerisinde huzur ve güvenliğin korunması konusuna çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bu amaçla çalışmalarını sürdüren Rektör Prof. Dr. Budak’ın talimatı ile Ege Üniversitelilerin güvenlik birimlerine daha hızlı ulaşmasını sağlayacak 5555 numaralı hat daha aktif hale getirildi.


Ege Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü çalışanları ile her fırsatta bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak güvenlik çalışmalarını da yakından takip ediyor.

 

Ege Üniversitesinin hastanesi ve merkez kampüsü ile oldukça geniş bir alanda faaliyet gösterdiğini belirten Rektör Prof. Dr. Budak, “Binlerce öğrencimiz, akademik ve idari çalışanımız ile büyük bir nüfusa sahibiz. Bu durumun yanı sıra hastanemizde ve diş hekimliği fakültemizde her gün binlerce vatandaşımıza sağlık hizmeti veriyoruz. Dolayısıyla kampüsümüzde huzur ve güveni sağlamak için yapabileceklerimizi her gün planlamak zorundayız. Bu nedenle 5555 hattımızı daha aktif hale getirdik. Ege Üniversitesi mensuplarına  3 hat üzerinde hizmet verecek olan güvenlik hattında görevli arkadaşlarımız her türlü ihbarı ivedi şekilde değerlendirecekler. Huzur ve güven sağlıklı eğitim ortamının oluşmasında öncelik verdiğimiz bir konu ’’ diye konuştu. 

7 gün 24 saat güvenlik hizmeti

Ege Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü 5 Amir ve Amir Yarımcısı, 8 Grup Şefi olmak üzere toplam 384 personelle 24 saat süreyle kampüste güvenliği sağlıyor. Koruma ve Güvenlik Şube Müdürlüğü bünyesinde, 7 merkez ve 10 perifer bölgede 8 motorize ekip ile 24 saat devriye usulü görev yapıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.