Egede Neler Oluyor?

Egede Neler Oluyor?

İzmir veya çevresinde mi yaşıyorsunuz? Bildiğiniz gibi ege hareketli bir yerdir. Özellikle ülkenin üçüncü büyük şehri olan İzmir’de bu hareketlilik daha fazladır.

Örneğin İzmirliler bilir ki her gün farklı bir olaya gebedir İzmir. Bir gün Alsancak’ta ya da Konak’ta yürüyüş olur, mitingler olur, yürüyüşler olur. Her ay yeni konserler ve programlar düzenlenir. Ve elbette bunları takip etmek de bir hayli zordur. Ege’de ne oluyor ne bitiyor? İzmir haberleri neler söylüyor? Yarın neler olacak, kimler gelecek? Ve daha nice sorular İzmirlilerin hep kafasında ve konuşmasındadır. Peki, İzmir ve Ege’de neler olup bitiyor, neler olacak; nasıl öğrenebilirsiniz? Tabi ki Ege Medyanın hazırladığı ege haberleri sayesinde.

medyaege size en hızlı ve en doğru bilgileri tarafsız bir şekilde sunan bir sitedir. medya sayesinde nerede, ne zaman yürüyüş olacak; konserler, programlar nelerdir ya da yürüyüş olacak mı konakta veya Alsancak’ta? Bu ve bunun gibi daha nice habere kolaylıkla ve anında kavuşabileceksiniz. Diyelim ki izban ile Alsancak’a gidiyorsunuz? Peki, yürüyüş veya miting olmadığını nasıl öğreneceksiniz. Veya sevdiğiniz bir şarkıcının geldiğini hemen biletler tükenmeden nasıl öğrenebilirsiniz? Peki, egenin çevresinde neler oluyor? Bu tür sorulara sadece internetle ulaşabilirsiniz. İster telefonla, ister tablet ya da bilgisayarınızla girerek hemen en doğru ve tarafsız haberlere ulaşabilirsiniz. Havanın ne zaman yağmurlu veya güneşli olduğunu öğrenerek planlar yapabilir, yaptığınız planların hüsrana uğramasını engelleyebilirsiniz.

     İzmir gibi hareketli bir yerde her gün olaylar, konserler, yürüyüşler olmaktadır. Ama kulaktan dolma bilgi yerine gerçek bilgilere ulaşmak daha önemlidir. Üstelik anında kavuşmak gibisi yoktur. Okulda, iş yerinde, parkta ve ya herhangi bir yerde hemen ve en doğru habere ulaşmak herkesin hakkıdır. Gündemden geri kalmak istemeyen, yarını kaçırmak istemeyenlerin bildiği gibi habere en hızlı ve en doğru şekilde ulaşmak oldukça önemlidir. Bu sayede planlar yapılır ve ona göre önlemler alınır. Sular mı kesilecek, yol çalışması mı olacak, bunlar ne kadar sürecek? Bunları öğrenerek bir adım öteye geçebilir ve gününüzü yaşayabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.