Egeli genç mühendisler sektör temsilcileriyle bir araya geldi

Egeli genç mühendisler sektör temsilcileriyle bir araya geldi

Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde “Makine Mühendisliği Bölüm Günleri” düzenlendi.

Ege Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nde gerçekleştirilen etkinliğe Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Süheyda Atalay, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Aydoğan Özdamar, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Yüksel Yaşar Tekin, Mezun İlişkileri Komisyonu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Seçkin Erdem, akademisyenler, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılışında konuşan Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Mühendislik Fakültemiz, ekonominin gereksinim duyduğu mühendisleri, gerekli teorik ve pratik bilgilerle donatarak yetiştirmektedir. Fakültemizde yeni teknolojilerin endüstriye uygulanmasına ve temel mühendislik bilimlerinin geliştirilmesine yönelik önemli araştırmalar yapılmaktadır. Makine Mühendisliği Bölümümüz mühendis üreten bir fabrika. Bu sene 21’inci dönem mezunlarını sektöre uğurlayacak. Bölümümüzün şu ana kadar mezun ettiği, sektöre uğurladığı, mühendis, yüksek mühendis ve doktor mühendis sayısı binin üzerinde bulunuyor” dedi.

Ege Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan mühendisler, sektördeki gelişmeleri ve Ar-Ge faaliyetleri hakkında sunumlar yaptı. Firma yetkilileri, öğrencilere, iş, staj görüşmeleri hakkında bilgi verdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.