Ege’nin Ladyleri İstanbul’dan Üçüncülükle Döndü

Ege’nin Ladyleri İstanbul’dan Üçüncülükle Döndü

Kadınlar Bayrak Turnuvası’nda B grubunda mücadele eden Ege Lady Dolphins ilk maçında İTÜ Hornets takımına 21-6 yenik düşmesine rağmen ikinci maçında Başkent Lady Knights’i 21-6 ile geçerek gruptan çıkmayı başardı. 

Yarı final maçlarında ise Yeditepe Eagles’a 20-14 mağlup olan Ege Lady Dolphins klasman maçlarında Yıldız Stallions takımını 14-12 ile geçerek 3’üncülük madalyasının sahibi oldu.


Turnuvayı değerlendiren Ege Lady Dolphins Koçu Onur Murat İnal ‘‘Daha önce düzenlenen İstanbul turnuvalarının tümünde İstanbul takımları kupa kaldırmayı başarıyordu. 6. İstanbul Kadınlar Bayrak Futbolu Turnuvası’nda bu gelenek bozuldu ve ilk defa İstanbul dışından bir takım yani Ege Lady Dolphins kupa kaldırmayı başardı. Bu henüz ilk yılını tamamlayan Ege takımı için büyük bir başarı. Bizi destekleyen herkese ama en çok da bize destek olarak turnuvaya gitmemizi sağlayan Rektörümüz Prof. Dr. Cüneyt Hoşcoşkun ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Handan Ak’a bize güvendikleri için sonsuz teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu. Turnuvada birincilik kupasını İTÜ Hornets takımı kaldırırken Yeditepe Eagles takımı ise ikincilik kupasının sahibi oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.