EİB, her ay 1 milyon kişiye ulaşıyor

EİB, her ay 1 milyon kişiye ulaşıyor

Ege İhracatçı Birlikleri Sosyal Medyadan her ay 1 milyon kişiye ulaşıyor

İnsanların gündemi takip etmek için en sık başvurduğu sosyal medya platformları kurumların ve işletmelerin kitlelere ulaşmak için en yoğun kullandığı platformlar haline geldi.
 
Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve bağlı ihracatçı birlikleri sosyal medya hesaplarıyla her ay 1 milyon civarında insana sosyal medya ağlarından ulaşıyor.
 
Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, EİB ve Birliklere bağlı sosyal medya hesaplarındaki takipçi sayısının 100 bini aştığını, sosyal medya platformlarından aylık 500 bin ila 1 milyon kişiyle iletişim halinde olduklarını kaydetti.
 
Sosyal Medya platformları sayesinde Ege İhracatçı Birlikleri’nin etkinliklerinden kamuoyunun ve üyelerin çok hızlı bir şekilde haberdar olduğuna işaret eden Ünlütürk, “Paylaşımlarımızda binlerce etkileşim alıyoruz. İnsanlar paylaşımlarımız ile ilgili beğenilerini, duygularını, düşüncelerini dile getiriyorlar. Bu geri bildirimler bizlere çalışmalarımızda yön veriyor. Her ay düzenli olarak aylık ihracat istatistikleri, sektörel ihracat raporları ve infografikler yayınlıyoruz. Böylece ihracatçılar ve ihracat yapmak isteyenler ayrıntılı verilere düzenli olarak ve kolayca ulaşabiliyor” şeklinde konuştu.
 
Sosyal medyadan toplumun farklı kesimlerine ulaşıyoruz
 
Ege İhracatçı Birlikleri’nin sosyal medya kanalıyla faaliyet alanıyla ilgili insanlara ulaştığı gibi çok farklı toplum kesimlerine de ulaştığına dikkati çeken EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk şöyle devam etti: “Böylelikle farklı yelpazelerden kişiler de bize ulaşıp bağlantıya geçiyor. İhracat dünyası dışında, örneğin spor dünyasından, akademik dünyadan ya da öğrencilerden bilgi talepleri, ortak proje önerileri, destek talepleri sosyal medya kanalından bize ulaşıyor. Bunları ilgili şubelerimize yönlendirerek değerlendirilmesini sağlıyoruz. Önümüzdeki dönemde hedefimiz sosyal medyada ulaşabildiğimiz kitleyi genişletmek ve paylaşımlarımızı daha çok video ve interaktif içerikle desteklemek. Sadece üyelerimize ve ihracat dünyasına ilgili kişilere değil özellikle gençlere ve farklı toplum kesimlerine de ulaşabilmeyi amaçlıyoruz.”
 
EİB mobil uygulamasını indirenler bin kişiyi aştı
 
Dijital dünyanın sunduğu fırsatları sonuna kadar kullanmayı amaçladıklarını ifade eden Ünlütürk: “Son olarak EİB mobil uygulamasını devreye aldık. Üyelerimizin ve ihracatçıların Birliğimizden alabileceği tüm hizmetleri cep telefonlarından anında takip edebilecekler. Tüm birliklerimizin duyuruları, eğitim takvimimiz, canlı destek hizmetimiz, sosyal medya hesaplarımız, eş zamanlı döviz kurları uygulamamızda yer alıyor. Duyuruları, anlık bildirimler şeklinde akıllı telefonlara taşıyan EİB mobil uygulaması kullanıcılar tarafından özelleştirilebiliyor. Kullanıcılar sadece istedikleri ve ilgilendikleri sektörlerden, istedikleri zamanda ve istedikleri sıklıkta duyuru alabiliyor. Böylece, ihtiyaç duyulmayan bildirimler devre dışı bırakılarak önemli duyuruların gözden kaçırılma ihtimali ortadan kalkıyor. Tüm kullanıcılar sadece kendi istedikleri duyuruları istedikleri saatte alıyor. App Store ve Google Play Store’da ücretsiz sunulan uygulama iPhone ve Android akıllı telefon ve tabletlerde kullanılabiliyor” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.