"El ele gönül gönül'e olduğumuzda aşamayacağımız hiç bir engel yoktur"

"El ele gönül gönül'e olduğumuzda aşamayacağımız hiç bir engel yoktur"

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı, Türkiye Kamu-sen İl Temsilcisi ve Şube Başkanları, Türkiye Kamu Çalışanları il başkanı ve Ülkücü İşçiler İl Başkanı buluştu.

 

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde  İl başkanı Necat KARATAŞ ve Başkanlık Divanı Üyeleri, Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Ömür Raşit TAYFUR, Türkiye Kamu-Sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet DOĞRUYOL ve şube başkanları, Kamu Çalışanları Vakfı İzmir İl Başkanı Birol Demirci ve Ülkücü İşçiler Derneği İzmir İl Başkanı Murat ÇETİN’in katılımları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Türkiye'de yaşanan siyasi süreç ve gelişmeler. Türk Milliyetçilerinin kamu kurum ve kuruluşlarında karşılaştıkları sıkıntı ve zorluklar  hakkında değerlendirmeler yapılan toplantıda. Ev sahibi olan MHP İzmir İl Başkanı Necat KARATAŞ yaptığı konuşmada ;

Türkiye'nin ve Türk Milletinin zor bir süreçten geçtiğini, bu zorlu süreçte Türk Milliyetçilerine ve Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyaç duyulduğunu ve buna kayıtsız kalmadıklarını, alınan doğru kararlara ve verilen mücadeleye gerekli siyasi desteği verdiklerini ifade etti.

Karataş; Milliyetçi Hareket Partisi, Türk Milletinin ve Vatanımızın güvenliği, bekası,bölünmezliği söz konusu olduğunda geçmişte vermiş olduğu şanlı mücadele hepimizin hafızasındadır. Yaşadığımız son dönemlerde yine üstümüze düşen sorumluluğu görmüş elimizi değil gövdemizi taşın altına koyarak milletimiz için yine gereğini yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.

Bizler bugün burada Partimizle, Ülkü Ocaklarımızla, Sendikamızla; Vakfımızla ve Ülkücü işçilerimizle bir araya gelerek Milliyetçi – Ülkücü Hareketin deyim yerinde ise dünyada eşi emsali görülmemiş büyük bir aile olduğunu tekraren ortaya koyduk. Bizler burada birlik ve beraberlik içinde hedefimize doğru kararlılıkla ilerlediğimizi bütün aleme gösterdik .

Karataş; Sırasıyla, Ülkü Ocaklarımız, Ülkücü İşçiler, Türkiye Kamu çalışanları Vakfı ve Türkiye Kamu-Sen gibi önemli ve vazgeçilmez kurumlarımız Merhum BAŞBUĞUMUZ  Alparslan TÜRKEŞ'İN talimatıyla kurulmuş ve bizlere emanet edilmiştir, Bu nadide kurumların oluşması ve kurulmasında Liderimiz Devlet BAHÇELİ Beyin emeğini de unutamayız inkar edemeyiz. Dolayısı ile hiçbir kurumumuzdan vazgeçemeyiz ihmal edemeyiz.

Bu sebeple; Sizlerin çalışma hayatınızda karşılaştığınız zorlukları biliyoruz, sıkıntılarınızın çözümü noktasında MHP İzmir İl Teşkilatı olarak elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımız sözünü veriyorum. Sizlerin görev yaptığınız kurumlara katkınızı herkes hepimiz biliyor ve şahidiyiz, Türk Milletine hizmette kurumlarımızın sizler gibi liyakat sahibi Türk Milliyetçilerine ihtiyaç duyduğu kanaatimiz nettir. Şunu Herkes iyi bilsin ki Milliyetçi Ülkücü Hareket ebet müddettir. Bizim vazgeçeceğimiz başkalarına bırakacağımız kurum veya kurum çalışanımız yoktur bunu herkes böyle bilsin. Teşkilatımız her şart ve surette her zaman sizinle beraber  ve destekçiniz olacaktır.

Siz değerli arkadaşlarımızın da bizlerle aynı görüş ve düşüncede olduğunuzu görmekten memnuniyet duydum, el ele gönül gönül'e olduğumuzda aşamayacağımız hiç bir engel yoktur.

Bu güzel ve verimli toplantıları sıklıkla yaparak, gerek Ülke ve İzmir'in gerekse de kamudaki sizlerin sorunlarını istişare edeceğimizi yineliyor hepinize saygılar sunuyorum.

Başkanlar toplantıdan mutlu ayrıldılar

Son derece samimi bir ortamda geçen Toplantıya katılan Kurum Başkanları da yaptıkları konuşmalarla görev yaptıkları kurumlardaki sıkıntıları dile getirerek, bu toplantıların sıklıkla yapılması gerektiğini,  ve önümüzdeki süreçte birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğini bu noktada üzerlerine düşen her türlü desteği vereceklerini toplantıdan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.