"Elindeki belgeleri mahkemelere ver kardeşim"

"Elindeki belgeleri mahkemelere ver kardeşim"

İstanbul'da müze açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelerle ilgili konuştu.

Başbakan Binali Yıldırım, "Küresel güçlerin operasyonuna su taşıyorsun. Bunların hiçbiri tesadüf değil.Çirkin saldırılar yapıyorlar. Senaryoların başında Kılıçdaroğlu var. Kılıçdaroğlu'nun eline kağıt tutuşturup, Cumhurbaşkanımıza itibar suikastı yapılıyor. Elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver kardeşim" dedi.

Rıza Sarraf ile ilgili de konuşan Yıldırım, "Bir adamı konuşturuyorlar onun da işi, karakolda doğru söyler mahkemede şaşar olayına döndü. İlk ifadesinde korktuğunu söylüyor, mahkemede başka söylüyor. Bunu herkes  bilmelidir. İnşallah içinde bulunduğu bu  yanlıştan döner" ifadesini kullandı.


Başbakan Binali Yıldırım  Sancaktepe'de Panoramik Çanakkale Müzesi'nin açılışında konuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı belgelere yanıt veren Başbakan Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle: Türkiye'ye diz çöktürmek istiyorlar. Çirkin saldırılar yapıyorlar. Saldırıların başrolunde Ana Muhalefet Partisi  Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var. Kılıçdaroğlu'nun eline kağıt tutuşturup, Cumhurbaşkanımıza itibar suikastı yapılıyor. FETÖ'cülerin büyüsüne kapılmış gidiyor.


Elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver kardeşim. Siyaseten ülkenin geleceği için söyleyecek sözü kalmayan ana muhalefet partisi genel başkanı partisini uçuruma sürüklüyor. Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz.  Her seçimde "Kazanamazsam istifa edeceğim" dedin. İstifa ettiğini gören oldu mu? Dün SSK'yı bugün de CHP'yi iflasa sürüklüyorsun. Küresel güçlerin operasyonuna su taşıyorsun. Bunların hiçbiri tesadüf değil. Cumhuriyetin Kurucusu Gazi  Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini küresel sömürge güçlerinin arka bahçesine  çevirdin.

'SARRAF KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR'

Kendi vatanına ihanet eden FETÖ terör örgütü ABD'nin eteğinde adeta siyasi güç dileniyor. Bu dava hukuki olmaktan çıkmış, tamamen siyasi bir şekle dönüşmüştür. Amaç Türkiye'yi zora sokmaktır. Bu hain topluluğu (FETÖ) Amerika'daki bir davaya  müdahil olarak Türkiye adına Recep Tayyip Erdoğan adına bir algı oluşturmak için  var gücüyle çalışıyor, alnımız açık, yolumuz aydınlık. Hiçbir zaman Türkiye'nin  menfaatine zarar verecek bir işin içinde olmadık, asla da olmayız.

Bir adamı konuşturuyorlar onun da işi, karakolda doğru söyler mahkemede şaşar olayına döndü. İlk ifadesinde korktuğunu söylüyor, mahkemede başka söylüyor. Bunu herkes  bilmelidir. İnşallah içinde bulunduğu bu  yanlıştan döner. Zaten kendi de hapisten çıkmanın en kolay yolu 'satmak' diyor.  'Satarım...' Alıcısı olursa.... Buradan açıkça ifade ediyorum; bu dava hukuki  olmaktan çıkmış, tamamen siyasi bir şekle dönüşmüştür. Amaç Türkiye'yi  sıkıştırmaktır. Türk ekonomisini sıkıştırmaktır. Türk ekonomisini zora  sokmaktır. Sarraf davası hukuki olmaktan çıkmıştır tamamen siyasidir. Amaç Türkiye'yi Türk ekonomisini zora sokmaktır. Bu davanın takipçisi CHP, kadroları Amerika'ya taşınmış davayı takip ediyorlar. Ey Kılıçdaroğlu, hiç 15 Temmuz Şehitlerinin davasına gittin mi?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.