ELMAS GRUP, ULUSLARARASI PAZARDA BÜYÜYOR

ELMAS GRUP, ULUSLARARASI PAZARDA BÜYÜYOR

Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, “2017 yılında uluslararası pazardaki gücümüzü yeni açılımlarla büyütmeye devam ediyoruz” dedi.

Elmas’ın fark yaratan ‘Yetkilendirilmiş Gönderici (AEÖ) - İzinli Gönderici’ çözümleri ile Yunanistan pazarına her gün düzenli komple ve parsiyel taşımalar yaptığını hatırlatan Elmas Grup Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Elmasoğlu, “Elmas Grup Lojistik, Türkiye ve Yunanistan arasındaki zaman kavramını yeniden inşa etti. Yunanistan taşımalarında müşterilerimize zaman ve hız kazandıracak en verimli çözümleri sunuyor; adeta iki ülke arasındaki zamanı yeniden yapılandırarak birçok avantaj sağlıyoruz. 2017 yılında Elmas Grup olarak uluslararası lojistik pazarındaki gücümüzü yeni açılımlarla büyütmeye devam ediyoruz” dedi. Elmasoğlu, “Yurt içinde yürüttüğümüz yatırım planlarımıza paralel olarak yurtdışı yatırımlarımızı da güçlendiriyoruz. Yurtdışı organizasyonlarımız noktasında Almanya faaliyetlerimizi yeniden yapılandırarak Avrupa  merkezli projelerimizi Almanya üzerinden geliştirmeye devam ederken, özellikle uluslararası taşımacılık boyutunda Bulgar, Romen ve Macar hattında yeni hatlar açarak bu alandaki gelişmeleri de hızla hayata geçiriyoruz. Avrupa’da gelişmemizi 2017 yılında da sürdürüyoruz” diye konuştu.

Sektörde önemli avantaj sağladı

Devletin gümrükleme yetkisini şirketlerle paylaşacağı Yetkilendirilmiş Yükümlü uygulamasına sahip olan Elmas Grup’un avantajlı konumuyla sektördeki etkinliğini daha da artırdığına dikkat çeken Cemal Elmasoğlu, “Sahip olduğumuz bu belge ile çözüm ortağı olduğumuz ihracatçı firmalara sağladığımız pratiklik ve kolaylığın yanı sıra düşük maliyetlerle de büyük avantaj sunuyoruz. Ayrıca Türkiye’de bu statüyü almaya hak kazanan firmalarla birlikte dünyanın 46 ülkesinde aynı statüye sahip firmalarla “uluslararası ticaret ağı” oluşturabilme imkanını sağladık. Elmas Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti.’nin eğitim ve danışmanlık desteği ile Yetkilendirilmiş Yükümlü Belgesi ve İzinli Gönderici Belgesi olmak üzere her iki belgeyi aynı anda alan bölgemizdeki ilk kuruluş olmaktan gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.