En beğenilen milletvekilli Selçuk Özdağ

En beğenilen milletvekilli Selçuk Özdağ

Selçuk Özdağ en beğenilen milletvekilleri arasında zirvede

Yürüttüğü çalışmalar ve yapmış olduğu hizmetlerle her kesimden büyük takdir ve ilgi gören AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Objektif Araştırma şirketinin yaptığı anket neticesinde iktidar ve muhalefet milletvekilleri arasında seçim bölgesi Manisa’da en başarılı, Türkiye genelinde de en başarılı ve beğenilen 2. Milletvekili çıktı. Meral Akşener’in Genel Başkanlığında kurulacak yeni partinin 2019 yılında yapılacak olan genel seçimlere katılmasında muhtemel sonuç ve birinci parti kim olur sorusuyla ilgili yapılan anket neticesine göre ise AK Parti’nin istikrarını sürdürdüğü belirlendi. Yaşam hikayesini anlattığı anekdotlarda hayatı boyunca hep 12’de durduğunu kaydeden Özdağ açıklanan anket sonucuna göre başarılarıyla da hep zirvede kalmayı başaran nadir siyasetçilerden olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Siyasi kimliği ve duruşu her zaman takdir toplayan Ak Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Objektif Araştırma Şirketi tarafından yapılan anket sonuçlarına göre Manisa’da en başarılı Türkiye genelinde ise yapılan anket sonucuna göre ise en başarılı ve beğenilen 2. Milletvekili çıktı. Yapmış olduğu çalışmalar ve hizmetleri neticesinde sadece Manisa’nın değil Türkiye’nin Milletvekili olduğunu kanıtlayan Özdağ, ahde vefalığı, başarılı çalışmaları, sosyal, kültürel ve toplumsal alanda göstermiş olduğu önemli gayretlerle her kesimin takdirini kazandı. Özdağ 2011 Genel seçimlerinde AK Parti’den Manisa 5. Sırada Milletvekili olarak ilk defa seçilmesinin ardından 2015 7 Haziran Genel seçimlerinde 3. Sıradan 2. Kez Milletvekili seçilme, hemen ardından da AK Parti’nin son yapılan büyük kongresinde 14 kişiden oluşan A takımına seçilerek MYK üyesi ve Sivil Toplum – Halklar İlişkiler Başkanı olarak Genel Başkan Yardımcılığına seçilmiş hemen ardından da başarıları dolayısıyla 2015 1 Kasım tarihinde gerçekleşen tekrar Genel seçimlerde ise Manisa’dan 1. Sıradan Milletvekili olmuştu. 

HER DÖNEMDE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞTU

Başarılı çalışmalarına bir an olsun ara vermeden sürdüren AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ önemli bir çalışma daha yürüterek Doğu ve Güneydoğu bölgesinde yeni anayasa, başkanlık, çözüm süreci ve terörle mücadele konusunda toplam 23 ilin nabzını tutma başarısını göstermişti. Özdağ seçildiği tarihten itibaren her alanda başarısını sürdürürken özellikle gençlik, spor, kültür ve engellilere yönelik yapmış olduğu çalışmalarla büyük takdir toplamış 2012 yılında Diyarbakır, Şırnak ve Muş'tan 39 öğrenciyi "İnadına Kardeşlik, İnadına Barış" projesi çerçevesinde Manisa'ya getirerek Güneydoğu-Batı kardeşlik bağlarının gelişmesine ve önemli bir köprü oluşmasına öncülük etmişti. 

ÇEKTİĞİ ÇİLELER VE TECRÜBESİ KENDİSİNİ ZİRVEYE TAŞIDI

Terörle mücadele konusunda Türkiye Büyük Millet Meclisinde TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu ve FETÖ Darbe Girişimi Meclis Araştırma Komisyonunda kritik görevlerde bulunarak Başkanvekilliği görevini yine başarıyla yerine getiren Özdağ ülkücülerin ağabeyi olarak tanımlanıyor ve ülkücü camianın sembol isimlerinden biri olarak kabul ediliyor. BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ismi ile özdeşleşen dava arkadaşlarından olan Selçuk Özdağ, aynı zamanda 12 Eylül zulmünün en büyük mağdurlarından, ömrünün en verimli çağlarını cezaevlerinde geçirdi. Siyasi yaşamı BBP çatısı altında uzun yıllar devam etti ve AK Parti'ye geçişle taçlandı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasında şehit olmasının ardından yoluna Recep Tayyip Erdoğan'la devam kararı aldığında milliyetçi ülkücü camiada derin yankılar uyandırdı. Selçuk Özdağ'ın AK Parti milletvekili olarak Parlamentoda görev alması, aktif siyasi yaşamının en verimli çalışmalarını bu çatı altında yürütmesi ve devamında AK Parti'nin en üst organlarına kadar yükselmesi ülkücü muhafazakar milliyetçi camianın MHP saplantısını kırdı. 1 Kasım seçimleri bu algının son bulabileceğini ve ülkücülerin AK Parti çatısı altında Türkiye'ye daha fazla hizmet edebileceği gerçeğini de gözler önüne serdi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.