En çok tercih edilen sosyal medya ajansı

En çok tercih edilen sosyal medya ajansı

Crovu şirketi tam olarak 2013 yılının sonlarına doğru kurulmuş olan dijital platformda hizmet veren bir ajanstır.Sektörün öncüsü olarak hizmet verdiği yıllar boyunca binlerce projeyi hayata geçirerek adını duyurmuş ve alanında en iyisi olmayı başarmıştır.

Güvenirliği ve sunmuş olduğu imkanları ile verilen hizmetler neticesinde daima müşteri memnuniyetini elde eden Crovu, alanında bir çok alanda yenilik getrmiş ve örnek teşkil etmiştir. Şirket kurulduğu ilk zamanlarda sosyal medya alanında hizmet verirken, daha sonralarda ise dijital dünyanın gerekliliği doğrultusunda hizmetler veren şirket SEO ve Adwords Danışmalığının yanı sıra Web Tasarımı ve Dijital Pazarlama alanında da hizmet vermeye başladı. Verdiği hizmetler doğrultusunda her zaman ise müşteri odaklı çalışan şirket müşteri çıkarlarını takip ediyor ve dijital ortamda istenileni tam manası ile hedefe kavuşturuyor. Hayal edileni sizin yönlendirmeleriniz doğrultusunda sunan şirket başarıyı profesyonel ve yetkin ekibi ile ayaklarınıza seriyor.
Bireysel Kullanıcılara Uygun Paketler
Sosyal medya hesaplarınızın yönetimini en iyi şekilde yapan isim, bireysel anlamda da hizmet veriyor. Makul fiyatlar ile en iyi hizmeti veren şirket sayesinde artık takipçi sayısını ya da beğenilerinizi dert etmenize de gerek kalmıyor. Her sosyal medya hesabına uygun olarak geliştirilen takipçi sayısı paketleri, beğeni paketleri, video izlenmesi paketleri ya da abone paketleri sizlerin hizmetine sunuluyor. Üstelik tüm bu hizmetlerin gerçekleşmesi için sosyal medya adreslerinizin şifresini vermenize de gerek kalmıyor. Tamamen gerçek kişilerden oluşan sosyal medya kullanıcıları 24 saat içinde hizmetinize sunulurken, sadece hesap linki verilmesi yeterli oluyor.
Sosyal medya hesaplarınız için temin edeceğiniz paketler tamamen gerçek kişilerin kullanmış olduğu hesaplardan oluşuyor. Örneğin youtube kanalınız için abone paketi tercih ettiğiniz zaman aldığınız paket doğrultusundaki kadar gerçek kişi tarafından abone sayısına ulaşmış olursunuz. Böylelikle de sosyal medya hesabınız Türkiye de dahil olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden gelecek olan takipçiler hesabınızı beğenebilir veya paylaşımlarınıza da yorum yapabilir.

Seçilen Tüm Hizmetler Güvenli

 Çünkü verilen hizmetler şirket güvencesi ile korunuyor. Yani aldığınız paket ile yaşanacak sonraki süreçlerde sosyal medya hesaplarınıza bir zarar gelmiyor. Tüm bunların yanı sıra almış olduğunuz hizmet gizlilik sözleşmesi gereğince korunduğu için asla 3. Kişiler ile hiçbir bilginiz paylaşılmıyor. Bu da almış olduğunuz hizmetten kimsenin haberdar olmayacağının bir garantisidir. Verilen hizmetler doğrultusunda ise yaşayabileceğiniz her türlü durumu şirketin her daim 7 gün 24 saat aktif olan canlı destek ekibi ile paylaşabilir ve yardım talep edebilirsiniz. Türkiye’de en çok sevilen ve en çok tercih edilen sosyal medya hizmetleri veren şirket olarak müşterilerin sorun ve sıkıntılarına değer veriliyor. Aldığınız hizmette herhangi bir sorun yaşanıyorsa ya da aklınıza takılan herhangi bir durum olduysa vakit kaybetmeden müşteri temsilcileri ile kontak kurabilirsiniz. En geç 30 dakika içinde de geri dönüş yapılacağından emin olabilirsiniz.
Sosyal Medya Hizmetleri Neden Gerekli?
Su götürmez bir gerçek var ki o da teknoloji ve internet çağında olduğumuzdur. Herkesin birden fazla sosyal medya hesabı bulunuyor. Sosyal medya kollarında popüler olmak çok beğeniye ve takipçiye sahip olmak da artık herkesin isteği haline geldi. Daha fazla kitleye ulaşabilmek ve fark yaratabilmek için şirketin sunmuş olduğu paketlerden bir tanesini ya da birkaçını tercih edebilirsiniz. Bu sayede de daha fazla kişiye hitap edebilir paylaşımlarınızın geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.