En iyi ekran hangi telefonda? İşte yanıtı...

En iyi ekran hangi telefonda? İşte yanıtı...

Mobil cihazların ekranlarını değerlendiren DisplayMate, Galaxy S9'un ekranının iPhone X'dan daha iyi olduğunu belirtti.. Peki, Galaxy S9'un ekranının DisplayMate derecelendirmesi kaç?

Samsung, geçtiğimiz Pazar günü MWC 2018 etkinliğinde yeni amiral gemisi modelleri olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+'ı tanıtmıştı. Ekran teknolojisi olarak Galaxy S8'in üzerine koymadığı düşünülen Samsung, bu düşünceyi DisplayMate'in detaylı incelemesi ile çürütmüş oldu.

Geçtiğimiz yılın en iyi mobil ekranı unvanını iPhone X'a veren DisplayMate, bu unvanı iPhone X'dan alarak Galaxy S9'a verdi. Galaxy S9, DisplayMate'in değerlendirmesinden A+ notunu alarak, OLED panel teknolojisinde ne kadar ilerlendiğini gözler önüner serdi.

DisplayMate, Galaxy S9 ile ilgili; "Galaxy S9'un ekranı Galaxy S8'e benzer bir yapıda gibi görünse de ciddi bir şekilde ekran performansında iyileştirmeler yapılmış. OLED paneli daha iyi rafine eden Samsung, daha oturaklı bir teknolojiye yer vermiş. Özellikle ekran kalibrasyonu Galaxy S9'da muazzam görünüyor. Laboratuvar ortamında yaptığımız testler sonucunda Galaxy S9'un ekranına A+ notunu verdik." açıklamasında bulundu.
DisplayMate'in detaylı incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.