Enerji Kongresinin Kokusu İzmirli Firmadan

Enerji Kongresinin Kokusu İzmirli Firmadan

Kongrenin profesyonel kokulandırma hizmeti İzmirli firma tarafından gerçekleştirildi.

Yeni Ufukları Kucaklamak temasıyla  9-13 Ekim 2016 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kongrenin profesyonel kokulandırma hizmeti İzmirli firma tarafından gerçekleştirildi.

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve Anadolu Ajansı'nın (AA) Global İletişim Ortağı olduğu 23. Dünya Enerji Kongresi, açılış töreniyle başladı.

Kongrenin açılışını, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ile gerçekleştiren Albayrak, kurdele kesiminin ardından fuar alanındaki stantları dolaştı.

Fuar alanının girişindeki ekranda, 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki kısa filmi, Dünya Enerji Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Younghoon David Kim, Konseyin eski başkanı Maria Jose Nadeau ve Konsey Genel Sekreteri Christoph Frei ile izleyen Bakan Albayrak, o gece sivil halkın elinde hiçbir silah olmadan tanklara karşı durduğunu anlattı.

15 TEMMUZ'U UNUTMAMALIYIZ

Albayrak, "15 Temmuz'u unutmamalıyız, unutturmamalıyız ve dünyaya anlatmalıyız." ifadesini kullandı.

Albayrak, kongrenin dünya barışına ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Kongre organizasyonu, dünya liderlerinin,enerji devlerinin ve seçkin delegelerin katılımıyla İstanbul Kongre Merkezi ve Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kongrenin profesyonel kokulandırma hizmetinin İzmir'li firma OFB A.Ş. ile çözüm ortaklığı kararını verdi. 
mdygaickokuu.jpg

DÜNYA LİDERLERİ “YENİ UFUKLARI” KOKULARIMIZLA KUCAKLADI

OFB A.Ş. yönetim kurulu başkanı Gürkan Gürkaş "OFB A.Ş. Kurumsal olarak geniş alanları kokulandırması konusundaki bilgi ve deneyimini kongre organizasyonunun hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz.Organizasyonda sıfır hata sıfır risk ilkesiyle çalışan kongre organizatörleri ve seçkin delegeler toplantı sürecince yaşadıkları ferahlık ve hissettikleri güzel havayı ve beğenilerini “Yeni Ufuklara bu güzel kokularla ulaşacağız" cümlesiyle ifade ettiler. OFB A.Ş.olarak, Dünya Enerji Kongresine enerjimizi katmaktan mutluluk duyuyoruz. sözleriyle belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.