Erdn ve Pınar Karşıyaka sponsorluk anlaşması imzaladı

Erdn ve Pınar Karşıyaka sponsorluk anlaşması imzaladı

Erdn İnşaat ve Gayrimenkul’un projesi Larissa Göl Evleri ile Türkiye’nin en önemli basketbol takımları arasında yer alan Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Karşıyaka Spor Kulübü Binası'nda gerçekleşen imza törenine Erdn İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ ve Pınar Karşıyaka Basketbol Şube yöneticisi Seyfi Gürçay katıldı. 


İmza Töreni'nde konuşan Erdn İnşaat ve Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mansur Erden, Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın spor alanındaki başarılarına dikkat çekerek şunları söyledi. “Türkiye’nin güzide kulübü olan Karşıyaka Spor Kulübü’nün sosyal yaşantı üzerine, toplumun gelişmesine verdiği bu başarılı aktivitelerin içerisinde bizimde bir nebze olsun katkı ve payımız varsa bundan büyük mutluluk duyarız. Bu konudaki talebimizi karşılıksız bırakmadığınız için size ve kulübünüze teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.” 


“Larissa Göl Evleri projesinin Pınar Karşıyaka ile bereketli ve başarılı olacağına inanıyorum”


Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ ise Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı’nın Türkiye ve dünyadaki başarılarına değindi. Altuğ “Öncelikle, gerçekleştirdiğimiz lansman ve nazik ziyaretleri için Mansur Bey’e hoş geldiniz demek istiyorum. Pınar Karşıyaka’mız, kulübümüzün gözbebeğidir. Türkiye’de her zaman yankı uyandırmış, ses getirmiş, şartlar ne olursa olsun çıtası çok yüksek olmuş, Türkiye Basketboluna ekol olmuş bir takımımız var. Biz de camia olarak takımımızla her zaman gurur duyduk, bundan sonra da duymaya devam edeceğiz. 


Türkiye sınırlarını aşmış, Avrupa’da da tanınan Pınar Karşıyaka’mıza İzmirli işadamlarımızın, girişimcilerimizin Ana Sponsorumuz olan Larissa Göl Evleri’nin destek vermesi bizi çok mutlu ediyor. Bende bu bağlamda Mansur Bey ve Larissa Göl Evleri projesinin Pınar Karşıyaka ile çok bereketli ve başarılı olacağını canı gönülden ümit ediyorum. Kendilerine bir kez daha kulübümüze ve takımımıza verdikleri bu destekten dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 


Pınar Karşıyaka Şube Yöneticisi Seyfi Gürçay ise gerçekleştirilen işbirliği hakkında bilgi verdi. Gürçay açıklamasında, “Larissa Göl Evleri Menemen Bölgesi’nde yaptığı çalışmalarla inşaat sektöründe adından söz ettiren bir proje. Sezon başında yaptığımız görüşmelerle Karşıyaka’ya bu kadar yakın olup Pınar Karşıyaka’nın basketboldaki başarılarını yakından takip ettikleri için böyle bir çalışma ve işbirliği içerisinde olmayı arzu ettiler ve bizde memnuniyetle karşıladık. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nun içerisinde çeşitli reklam alanlarıyla bu sene Larissa Göl Evleri’ni birçok noktada göreceğiz. Spor Salonumuz içinde “Larissa Göl Evleri Tribünü” de şu anda hazırlanıyor. Çalışmaları önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanacak. Oradaki tribün alanında tüm sezon boyunca seyircilerimizi ağırlayacağız.” dedi.


İzmir'in iki büyüklerini buluşturan imza töreni, karşılıklı imzaların atılmasının ve güzel temennilerin ifade edilmesinin ardından son buldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.