Erdoğan: Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Erdoğan: Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Erdoğan, o operasyon için "Bir gece ansızın gelebiliriz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği'nde (TÜMSİAD) Genel Kurul'unda şu sözleri söyledi: 

Sınırlarımız ötesinde 3 bini aşkın DAEŞ'li etkisiz hale getirildi. Şimdi hedef Mümbiç. Biz Amerika koalisyon Türkiye ele ele verelim. Rakka'yı DAEŞ'e mezar ederiz. 

Şimdi bunlar tehditlerini vesaire sallayıp durular, biz eğer bu tehditlere aldanarak, eğer bu tehditlere bakarak yola çıksaydık Rabbimize bugünlere nasip etmezdik. Ama ne dedik "Biz kefenimizi giydik, yola çıktık"

Bu örgütlerin yıkmaya çalıştığı devlet, bizim devletimizdir. Terör örgütleriyle mücadele bizim için bir seçenek değil, bir mecburiyettir. Bunun böyle bilinmesi lazım. O yüzden kimse kusura bakmasın. eğer samimiyseler, terörle mücadelede samimiyseler buradan taviz verilmez. Bugün bizi vuran terör, yarın da onları vuracaktır. 

Seçimlerde yaşadık, referandumda yaşadık. Avrupa'nın birçok ülkesinde bizi içimizden vurmak için teröristleri kullanmadılar mı? Hadi verin bu teröristleri bize, vermezler!

Biz, Rabbimizin bizimle beraber olduğuna inandığını bildiğimiz için korkmadan yürüyoruz. Onun için de yola böyle koyulduk, böyle gidiyoruz. Polisleriyle beraber yönetimleri bunu izlerken, "ne yapıyorsunuz" diyen var mı? Yok! 

Türkiye'de bunlara ait ibadethanelere acaba bu tür yazılar ve işaretler konsa, ne derler? İsyan ederler değil mi? Ama biz, onlara ait mabetlere bugüne kadar böyle bir olumsuz bir şey asla yapmadık. Niye? Biz asil bir milletiz.

Sene 64, sene 2017! 54 yıldır kalkıp da şu avrupa Birliği kapısında Türkiye ile dalganı geçme. Çözeceksen şu işi çöz! Diktatör dersiniz sabır, her türlü hakareti yaparsınız sabır. Nereye kadar sabır? Bir yere kadar. 

Kardeşlerim, seçim meydanları er meydanlarıdır. Ne sözünüz varsa orada söylemeniz gerekir. Sandıktan elde edilemeyen sonucu, çünkü YSK bizim hukukumuzda nihai kararı veren mercidir. YSK, kesin kararını da açıklamasına rağmen Danıştay'a müracaat etti. Zaten olumsuz geleceği belli, onunla da yetinmediler Anayasa Mahkesine gittiler. Şimdi AİHM'ne kendilerine çözüm arayanlara sözüm şudur; 

"Başarıyı yanlış yerde arıyorsunuz. Başarıyı mahkeme kapılarını aşındırarak değil ancak milletin gönlüne girerek elde edersiniz"

Bir kez daha milli irade, hür bir şekilde sandıkta tecelli etmiştir.

2019'un Kasım ayında Mart ayında yeni sisteme göre adımlar atılacak. Cumhurbaşkanlığı seçimi, Milletvekilliği seçimi yapılacak. Heyecanınızı oraya saklayın. Halkoylaması sonuçlarını tartışmanın kıymeti yoktur. Bitti bu iş.

Mahkeme kapılarını boşverip, bu seçimlere hazırlanmalarını tavsiye ediyorum. İnşallah önümüzdeki Salı günü, kurucusu olduğumum partiye tekrar üye olacağım. Ardından da 21 Mayıs'ta yapılacak Olağanüstü Kongremizde partinin yeni yönetim şekli belirlenecektir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.